Reklama

Reklama

Poslední noc

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Velitel Tao (Steven Seagal) vede speciální vojenskou jednotku složenou z bývalých členů civilní stráže na krvavou misi, jejichž cílem jsou krvežízniví upíři. Na planetě přežilo jen několik málo lidí, kteří jsou však infikováni a uvězněni v nemocnici. Tao je jejich jedinou nadějí. On však také ví, že jediným lékem na jejich záchranu je jejich smrt. Nastává čas postavit se proti krvežíznivým stvůrám. (videofil)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

m@rz odpad!

všechny recenze uživatele

Jedno velké COŽE!!! Tohle jako snad nikdo nemyslí vážně. To by mi přišlo slabé i na středoškolský projekt. Proboha. Na film jsem se dodíval jen proto, že jsem čekal něco na konci, když už to má tady tak "vysoké" hodnocení. Je Segal. Ten chodí. Pak je černoch. Ten vraždí. Dvě prsaté ženské s nima, které musí trapně zemřít. Parta lidí, co je v nemocnici a chce ven, i když se tam dostala bůh ví kudy, musí přes sklep - oknem to prostě nejde. Takže jdou. Vždy se objeví zombie. Skupinka se rozdělí. Tak se dělí a pak zase různě scházejí, jak je Segal zachraňuje tím, že vždy dvakrát sekne nebo někam vyšle černocha. Jedna obrovská STUPIDITA. Nechápu, jak to někdo mohl vůbec natočit. A jak tomu tady mohl dát někdo takové hodnocení. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Asi každý zaznamenal, že Van Damme sa vracia. Popri tom som dúfal, že aj SS sa dokáže udržať aspoň na úrovni ŽOLDNIEROV SPRAVODLIVOSTI či BEŠTIE. Normálne som veril, že to dokáže... A zrazu prišla Posledná noc... A všetci vieme, že nebude posledná... Je to des. Zombie sú opäť v kurze, ale toto bol dosť trápny pokus. Strihač musel skolabovať, režiséra to zjavne nemalo a scenárista napchal Stevenovi do huby také hovadiny, že až strach. Na čo boli Seagalovi za chrbtom tí manekýni v kožákoch neviem - vystačil by si sám... To, že mŕtvoly, ktoré sú práve konzumované nežmurkajú zase viem naisto... "Čo vlastne robíte?" "Lovím." Steven, to si nemohol myslieť vážne. Však šlo o home video tvojho kamaráta a ti si sa v tej garáži, kde to točil, len tak náhodou zjavil a on ťa ukecal, že sem sa postav... Ale jeden účel tento film splnil - kedže išlo o dopredu priznaný horor so Seagalom :-) - rozhodne pritiahol pozornosť...Z ľútosti jedna... ()

Reklama

Bauer odpad!

všechny recenze uživatele

Resident Evil se setkává s Bladem! Příšerná vykrádačka těchto dvou filmů. Hraje si to na něco co není. Rádoby akční film, který je tak nudný, že člověka donutí zývat a několikrát jsem se přistihl, jak radši koukám do zdi, než na tenhle sajrajt! Steven Seagal v akčním hororu? To je nářez!!! Jsem zvědavý, kdy ho uvidím v romantické komedie na způsob Lásky přes internet. Už by to měl vážně zabalit. Nezhubnul, spíš na váze přibývá, alespoň, že to stále umí s mečem a občas předvede nějaký ten kop. Jenže nemůžu si pomoc, kdykoliv, kdy se objevil na obrazovce, tak se mi chtělo hrozně smát. Jde o ten jeho tlustý obličej, který má na čele nespočet vrásek a do toho ten vážný výraz. To je prostě k popukání! Na to, že jde o horor, tak jsem se tedy vážně nebál. Pohled na střeva, zakrvacené zuby a nebo pohled na huby z níž se valí krev, to mně teda vážně nevyděsí. Největším problémem je, jak to působí nechutně levně. Jakoby to režisér (můžu ho vůbec tak nazvat?) Richard Crudo natačel v garáži své babičky, která udělala hodně špaget s ketchupem a tak dostal nápad, že natočí film o Zombie, aby babičce udělal radost, že se všechny špagety spotřebovali na dobrou věc! A ty debilní dialogy!!! To jsem jen koukal s pusou dokořán. To jsou snad lepší dialogy v Esmeraldě. Prostě hrůza!!!! ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Tak sa nam Seagalosaurus Rex rozhodol, ze si natoci svojho vlastneho Bladea a mne sa chce z toho blejt. Najväcsim podfuckom je, ze tu Seagal hra tak maximalne 30 minut. Väcsinu casu sledujeme bandu kokotov, ktory sa poflakuju po opustenej nemocnici a spravaju sa ako kokoti. Seagal sa raz za cas objavi, parkrat svihne mecom v spomalenom zabere, ktory je napriek tomu uplne neprehladne zostrihany a na zemi ostane lezat par bezdomovcov nalicenych ako zombie alebo upiri? Proste maju penu u huby a chcu vsetkych zozrat vratane Seagala. Cele to nedava ziadny zmysel. Akcia je neprehladna. Akurat tam je kopa krvi a sem tam nejaka ta nechutnost. Vysledkom je odpad, ktory sa bez pretacania neda dopozerat. Jediny, kto si zasluzi obdiv je Jiri Stepnicka. Kvalitny a renomovany herec a napriek tomu ma stale guraz na to, aby nadaboval taketo megasracky s vaznym tonom v hlase. 0/10. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Cokoliv se poslední dobou natočí v Rumunsku, tak za moc nestojí. Nevím jestli je to tím, že si tohle prostředí vybírají jen amatérští režiséři bez špetky představivosti a kreativity, nebo je tahle země prostě doopravdy zakletá. Přitom místní prostředí nabízí tolik možností jak uspokojit i náročného diváka, ale většinou se dočkáme jen dalšího zklamání. Až na několik světlejších okamžiků se po celou dobu budeme docela nudit. Je to hlavně zapříčiněno i tím, že akční scény jsou udělány zřejmě pro diváky mladších patnácti let, kteří ještě věří na superhrdiny. Ti odrostlejší už mají podobných vrtochů dost. V akčním hororu má být k vidění pořádná akce, atmosféra musí jiskřit a krev stříkat na všechny strany a ne se dívat na nevydařenou parodii na zombii filmy s tlupou superrychlých a velice inteligentních stvůr, jejich make up za moc nestojí a stupidní chování všech postav. Pro mne osobně je tenhle film dost velkým zklamáním. Je to jen obyčejné podprůměrné béčko, které stačí vidět jen jednou. Slabé 2* ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Pracovní název: The Last Night. (Stocki)
  • Natáčeno od 21.ledna 2008 a během měsíce února. (Stocki)

Reklama

Reklama