Reklama

Reklama

Poslední noc

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Velitel Tao (Steven Seagal) vede speciální vojenskou jednotku složenou z bývalých členů civilní stráže na krvavou misi, jejichž cílem jsou krvežízniví upíři. Na planetě přežilo jen několik málo lidí, kteří jsou však infikováni a uvězněni v nemocnici. Tao je jejich jedinou nadějí. On však také ví, že jediným lékem na jejich záchranu je jejich smrt. Nastává čas postavit se proti krvežíznivým stvůrám. (videofil)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

Antimana 

všechny recenze uživatele

Priemerný súčasný zombie horor s veľmi stupídnymi dialógmi. Úsmevné je obsadenie balvana Stevena Segala do roly lovca, ktorý by v skutočnosti so svojou obratnosťou neprežil ani prvých 5 minút. Nechápem hodnotenia ľudí,ktorí dávajú odpad podľa hodnotenia na pravo, aby tým neutrpela ich predstava o vlastnej intelektuálnosti. ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Skupinka přeživších v průběhu jakési upírsko-infekční apokalypsy běhá po nemocnici, žvatlá nesmysly a čeká na vyžraného Stevena Seagala, aby všechny nakažené neřády naporcoval mačetou. Skupinka se opakovaně spojuje a rozděluje, dlouhé hodiny bloudí a hrozí jí, že se jediný únikový východ (!) nemocnice po výpadku proudu zavře navždy. Ehm. Jednotliví přeživší mají rozum poplatný podobnému braku: Když osamocené děvče uprostřed nepřátelského prostoru najde polštář s dekou, lehne si a usne, přičemž má ještě tu drzost, že nezhebne. Seagal a jeho bijci pronášejí zhruba tyto dialogy: Seagal: "Čeká nás ještě mnoho práce." Randomní spolubijec: "Musím tu ještě něco vyčistit." Seagal: "Rychle, nemáme mnoho času!" Jindy se celá banda na útěku zastaví, jeden z pitomců pronese něco jako "on tam umřel" a poté zase pokračuje v běhu. Logika existence lovců a nakažených, kteří se střídavě chovají jako obyčejná zvěř a nadřazená superrasa, mi taky unikla. Když na to přijde, Poslední noc má docela slušné triky a je natočena rutinně dobře, ale je natolik bezkrevnou hovadinou, že bohužel nesplnila ani tu jedinou věc, co jsem od ní chtěl - být zábavně debilním béčkem. ()

Reklama

J.Lajner odpad!

všechny recenze uživatele

Akční horor Poslední noc byla vskutku "nezapomenutelným" zážitkem. Zemi zdecimovali upíři, lidé téměř vyhynuli a poslední zbytky civilizace živoří ve svých úkrytech. Naštěstí je tu Steven Seagal a jeho speciální jednotka vycvičených upírobijců. Skoro celý film se odehrává v nějakém paneláku (prý nemocnice, haha), v jehož útrobách vypasený Seagal bloumá chodbami, srandovně máchá mečem a občas přepůlí upíra. Jinými slovy, máchne do prázdna a kamera zabere mrtvého upíra. Po tomhle kousku jsem si musel pustit pár scének s Felixem Holzmannem, abych se uklidnil. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Každej upir co uvidí vyžranýho Seagala k němu musí mít maximální respekt, protože on dokázal tímhle definitivním pohřbem svojí kariéry vysát z fanoušků nejenom krev ale i filmovou energii a iluzi, že by snad ještě někdy natočil něco co neskončí totalním proserem. Vím, že speciálně u Steva se to jeho pomyslný dno hledá těžko. No já mam jasno. Tohle nemá z filmem co dělat. Na druhej pokus absolvovat tuhle sračku jsem musel dát sledování předčasnou eutanázii. Už nikdy víc.0% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V poslednom čase sa až prehnane venujem shitovým nízkorozpočtovým filmom. Mám akési divné odpadové obdobie. Takže keď sa ku mne dostal snímok "Proti temnote", v ktorom stvárnil hlavnú úlohu starý, pomalý, obtlstlý Steven Seagal a natáčalo sa to niekde v Rumunsku, tak som si to hneď pozrel. Reku to bude poriadna chujovina. A veru aj bola. Stotridsať kilový Seagal bol ako lovec infikovaných zombie upírov mierne povedané komický. Celkovo to pôsobí lacno, nudne a hlúpo. * ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Natáčeno od 21.ledna 2008 a během měsíce února. (Stocki)
  • Pracovní název: The Last Night. (Stocki)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno