Reklama

Reklama

Krev mojí krve

  • Francie Le Premier Cercle (více)
TV spot

Koprodukční kriminální thriller, s francouzským hercem Jeanem Renem v hlavní roli, vypráví o otci a synovi, který se snaží uniknout z kruhu krvavého násilí a osvobodit se z rodinných pout, jež ho předurčují k životu mimo zákon.  Milo Malakian je hlavou arménského gangu, jemuž vládne železnou rukou. Přesto by si už rád odpočinul a předal svou "živnost" synovi Antonovi (Gaspard Ulliel). Ten byl sice odmalička vychováván, aby pokračoval v rodinné tradici, jenže když potká Elodii, dívka mu otevře oči. Zamiluje se do ní a náhle vidí, že svět jeho otce je plný násilí a krutosti. Raději by tedy dal přednost obyčejnému životu, ale to znamená tvrdý střet s Milem… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (68)

JITY 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku sa mi zdal ten film akosi nudný, ale časom som ho začala chápať a pravdupovediac zaujal ma aj, keď nie som fanúšikom takýchto násilnických praktík. Každé násilie si vyberá svoju daň a tak to bolo aj tomto prípade, keď hlavná postava Milo /Jean Reno/ prišiel o svojich dvoch synov. No mafia je mafia. Čo sa mi na filme nepáčilo ? skôr ta hudba, bola ako na kar.... ()

gotham 

všechny recenze uživatele

Dost chabá snaha o kmotrovský film. Jean Reno si sice odvede svojí práci kvalitně, ale když nemá co hrát... Jediné, co Krev trošku zachraňuje, je právě herecké obsazení, i Ulliel zahrál dobře, a sledovat vývoj vztahu mezi ambiciózním, ale zároveň svědomitým synem a mafiánským panovačným otcem je celkem zajímavé. Celkový příběh je ale bohužel místy až trapný, ostatní postavy odfláknuté, takhle se gangsterka opravdu natáčet nedá. 40% ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Utahaný francouzský krimi thriller v němž se proti sobě postaví násilnický mafiánský boss (J.Reno) a jeho syn (G. Ulliel), který se chce vymanit z rodinné tradice a začít žít obyčejný život. Příběh ač bez jakékoliv špetky originality není zase tak úplně špatný, ale jeho komorní podání a pomalé tempo vše totálně zabijí, s čímž nehne ani charismatický Jean Reno. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Vřele nedoporučuju! :-) Jak jsem "někde tady kolem" psal, že je francouzská kinematografie v rozkvětu, tak toto bylo uvadnutí. Možná se to už i blížilo hnilobě. :-) Jean Reno není všechno, když jsou ostatní telata, a když scénář psalo malé dítě a i to by to zvládlo lépe. :-) Hnus, nebrat... 20% ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

S francouzskými kriminálkami se roztrh pytel. Nikdy jsem netušil,že řeknu bohužel. To co se tu poslední dobou z francouzské produkce objevuje je většinou podprůměrná až nudná záležitost. Tuel sice má už něco za sebou, ale nedokázal dát filmu pořádné tempo. Díky scénáristovi zase nemáte ani s jedním z aktérů chuť se nějak zblížit a držet mu palce. Jean Reno je sice lákadlo,ale ani on nepředvádí nic vyjímečného. Spíš naopak. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama