Reklama

Reklama

Nekecej a pádluj 2: Volání divočiny

  • USA Without a Paddle: Nature's Calling (více)

Umírající stará dáma v domově pro seniory požádá dva nejlepší kamarády z dětství Zacha a Bena (Oliver James a Kristopher Turner), aby našli její sedm let nezvěstnou vnučku Heather, která bývala Benovou školní láskou. Stopa vede do divokých hvozdů, odkud se nikdo živý nevrátil, a navíc je jim kdosi v patách.  Umírající stará dáma v domově pro seniory požádá dva nejlepší kamarády z dětství Zacha a Bena (Oliver James a Kristopher Turner), aby našli její sedm let nezvěstnou vnučku Heather. Podle fotografie se však ukáže, že ztracená dívka, která odešla do lesů, aby chránila životní prostředí, je Benovou školní láskou. A když se ke dvojici přidá její britský bratranec Nigel (Rik Young), dobrodružství může začít. Stopa vede do divokých hvozdů, odkud se nikdo živý nevrátil, a navíc je jim kdosi v patách. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (79)

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Asi lepší než jednička, hodně přebraný a kopírovaný ftípky, klasika je domeček na stromě a dvě multinadrbaný žabky, který se tak nááádherně nabízej a i tak zůstávaj bez výkřiku. Ách, chtělo by se mi zvolat, to bylo tak těžce oddychový, potřebuje-li někdo přežít něčím vyjebanou například chřipku, tak tahle dvojka - Nekecej a pádluj je přesně To. ()

AliceJackie odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film by v klidu mohl dostat titul Nejhorší pokračovaní prvního dílu v dějinách lidstva... vlastně ani ne tak pokračování. Kdyby to bylo pokračování, tři kamarádi z dětství by nejspíše zažívali nějaké další společné dobrodružství, ale vzhledem k jinému obsazení herců do filmu a velmi podobného scénáře je to spíše hodně nepovedený remake a určitě největší zklamání roku 2009. Kvalita filmu 0%. ()

Reklama

jack_scott 

všechny recenze uživatele

Film podobné kategorie sem dlouho neviděl, jedná se spíše o nevtipnou komedii či co. Místama je to takové teenagerovské, s občasným vtipem, ale celkově poutavou formou pojatý příběh, téměř až ze života. Nastálé putování je zajimavé, nejspíše s rostoucím podílem THC v krvi se dějí zajimavé a ještě zajimavější, ač předvídatelné,věci. Hippie kočky v domku v koruně stromu jsou třešičkou na dortu, Hal Gore zkoumající veverčí prdy jakožto příčinu globálního oteplování už pak ani tak nešokuje, ačkoliv je jinak skvělým vtípkem na účet demokratů a všech vyznavačů tohoto nového kultu. Pro sledování je doporučen špek či dva, případný alkohol také neuškodí- pak je to slušná podívaná, ačkoliv na Pineapple express to nemá ani náhodou. V rámci soutěže o „pohár Eda Wooda a Uwe Bolla“ bych dal klidně 60%, ale celkově tak 35% a **. ()

Grid odpad!

všechny recenze uživatele

Jednička mne napoprvé dokázala v mnohém rozesmát. Nebyla geniální, ale je to dobrý film na večer, při kterém jsem se nenudil. Tohoto braku mi stačilo vidět 10 minut. Naprostá kopie prvního dílu. To musel tvořit naprostý diletant (jak jinak, než v americké produkci). Nucené úsměvy, bóoože. Něco jako když RedDwarf přetočili také Amíci. ()

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Olivera Jamese mám docela rád. Jenže. Tady to podělal. Režie je šílená, scénář naprosto mimo. Tohle už bohužel nenapraví ani banda snažících se herců. Bohužel. Byl jsem svědkem scén, které film pohřbily daleko pod zem a půda nad nimi byla těžce udusána. Například scéna se samopalem uprostřed lesa. Zklamání. Bohužel. Scénář: **; Režie: *; Hudba: *; Herci: *** ()

Galerie (20)

Zajímavosti (6)

  • Poté, co do raftu posádce začně téct voda, vyhodí hrdinové mimo jiné také sud piva. Ten se však nepotopí a zůstane na hladině. (Skarface)
  • Když parta nakládá zavazadla do člunu, bere s sebou mimo jiné i dva soudky piva. V dalších záběrech na peřejích je v lodi ale už jen jeden. (Grid)
  • Natáčení mnoha scén, které se odehrávali v přírodě, ve skutečnosti tvůrci filmovali v obrovském skladišti. (Skarface)

Reklama

Reklama