Reklama

Reklama

VOD (1)

Maxovi se do rukou dostane prototyp mobilního telefonu, na který mu chodí podivné SMS předpovídající budoucnost. Dokonce mu přikazují, co má dělat. Další zpráva ho směruje do pražského kasina, kde vyhrává velké sumy. Tam si ho všimne šéf ochranky, který chce přijít na to, kdo jeho šéfovi krade peníze. Případ je ale složitější, než se zpočátku zdá, a všichni chtějí najít autora záhadných zpráv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

honajz 

všechny recenze uživatele

I když to skutečně je variace na Oko dravce, není to blbé. Jde o béčko, nižší rozpočet, ale herecké výkony jsou ucházející, divák není za blbce a odsýpá to už hezky od začátku bez hluchých míst. Scénář je docela chytrý, i když by se pár nesrovnalostí našlo, ale tady to rozhodně nevadí. A Praha je slušně využita, zvlášť rozhovor pod mostem. ()

char_t 

všechny recenze uživatele

"Berem si smajlíka s sebou." - "Je hezký vidět, že jsi pořád vůl!" - "Hezká kravata." Dobrý dialog, že?! Btw, geniální plán - znát budoucnost, jít do kasína, a na tři pokusy vyhrát tři jackpoty. Vůbec to není nápadné. Nejbéčkovitější béčko - nepamatuju film, který by byl tak stupidní a naivní, ale zároveň tak hloupoučce zábavný :-) ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Dostat v balíčku nejmodernější mobilní telefon, na který po rozbalení začnou přicházet esemesky s radami jak vyhrát sázky, by jistojistě uvítal každý. Jenomže jak se také hodně brzy ukáže, je za tím daleko víc. Pro našince je příjemná skutečnost, že se část děje odehrává v Praze, kde se také natáčelo. Bohužel už při dnešním pohledu na dost provařeném místě. To je Praha tak malá a nezajímavá, že se pořád musí natáčet u Rudolfina? No nic. Koncepce příběhu nám svým způsobem připomene československý seriál ´Návštěvníci´ 1983) a v něm hlavní počítač vše řídící pod názvem ´Centrální mozek lidstva´. Právě o nějaký takový počítač tu jde, který obdobně jako ve zmíněném seriálu začne pracovat poněkud podivně. Možná proto se coby pocta točilo také v Praze. Ale protože má snímek na svědomí Hollywood, příběh je nepřekvapujíc špionážní, kde se tajné služby zase dost zapotí. Vyloženě se o filmovou pecku nejedná, ale jako takový bezvýznamný snímek na víkend se divácky strávit dá. Možná to tak na první pohled nevypadá, ale do děje je zapleteno spousta nejrůznějších motivů, což je téměř až div, že se v tom tvůrci vůbec vyznali. I přes jednoduchost převážně vzniká otázka, jak co vlastně souvisí s čím. Než se nejrůznějšími intrikami dosáhne velkému odhalení hlavně v oblasti co se kde děje a proč, kostrbatě se překonává problematika vývoje děje k dosáhnutí něčeho, co by jistojistě šlo vyobrazit daleko snadněji. Snímek je tak plný nejasností, že v podstatě u toho nemá cenu přemýšlet. Spousta motivů pro někoho poměrně známých, ale když se vypne mozek…  Ale jo, dá se to. ()

Easykk 

všechny recenze uživatele

Počáteční zábava a nápady se postupem času zvrhnou ve fatální imbecilitu, kdy už jen nevěřícně kroutíte hlavou nad tím co všechno tam ještě chtěli narvat a opět se to nepovedlo. To si vážně mysleli, že jsme tak hloupí, tak moc nacucaní všemi těmi amícskými výplachy, že u filmu povolíme vše bez zapřemýšlení...TAK TO NE!!! Chování postav v klíčových situacích, je naprosto a ultimátně labilní a ty pokusy o hlášky byly jak trhání chlupů ze zadku...prostě efekt k posrání. Už to nechci nikdy vidět!!! ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

CML z nějaké třípísmenné agentury v USA se zase zbláznil, děda Drchlík s dřevěným klínkem není zrovna k dispozici a mně se tyto hi-tech thrillery už začínají notně zajídat. Sice s Burnsem, Rhamesem a tátou Estevezem, co od posledního setkání s plukovníkem Kurtzem zešedivěl a přibral v pase, ale s hlavním hrdinou o charismatu zmoklé hyeny a v obzvláště sterilním filmařském provedení vyvolávajícím u diváka příznaky narkolepsie. Se skřípěním zubů bych příště upřednostnil o píď lepší Orlí bulvu a v ní přetrhdílo Šiju, šiju si botičky LaBeoufa, ale proč lézt na déšť, nebo pod okap, když může být člověk v suchu.. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Film se mimo jiné natáčel i v Praze. (ČSFD)
  • Po záběru na auto jedoucí přes Čechův most, kde vede rozhovor hlavní postava a agent, je možné si všimnout, že se prostředí za okýnky v pozadí mění. Rozhovor je zakončen pod Jiráskovým mostem u Rašínova nábřeží, takže dvojice skončila na opačné straně, než jakým směrem původně jela. (7ynek)
  • Na konci filmu, kde počítač hlásí, že se vypíná, je záběr na zhasínající se panely počítače. V dálším záběru však panely opět svítí. (7ynek)

Reklama

Reklama