foto

Trevor White

  • nar. 26.10.1970 (46 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Americký zabiják
Astral
Elephant Joe
Mad to Be Normal
2016 Jason Bourne
2013 Světová válka Z
2012 Temný rytíř povstal
2011 Obří sopka (TV film)
2010 Godforsaken
Informátorka
2009 Spiknutí: Echelon
2008 Agent Crush
Spálené mosty
2006 Po stopách 11. září (TV film)
11. září
2005 Kenneth Tynan: In Praise of Hardcore (TV film)
2004 Lovci myšlenek
2002 Dnes neumírej
Hellraiser: Vyslanec pekla
2001 Bizarní frekvence (TV film)
2000 Bílá vdova
Epicentrum
Vyšetřovatelé II: Střípky důkazů (TV film)
1998 Už je v boudě (TV film)
Vigil, The
1996 Kidnapping in the Family, A (TV film)

TV seriály

2017 SS-GB (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
2015 X Company (TV seriál)
2012 Pronásledovaná (TV seriál)
2011 Epizody (TV seriál)
2010 Chuggington: Badge Quest (TV seriál)
Panství Downton (TV seriál)
2008 Hledači kostí (TV seriál)
Chuggington - Veselé vláčky (TV seriál)
Saddám: Vzestup a pád (TV seriál)
2006 The Line of Beauty (TV seriál)
2002 Foylova válka (TV seriál)
Ultimate Force (TV seriál)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
Strange Frequency (TV seriál)
1999 Beggars and Choosers (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
1996 Milénium (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
1994 Zmije (TV seriál)
1993 Madison (TV seriál)

Dokumentární

2009 Dobytí Měsíce (TV film)
2005 Přežít! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace