Reklama

Reklama

VOD (1)

Maxovi se do rukou dostane prototyp mobilního telefonu, na který mu chodí podivné SMS předpovídající budoucnost. Dokonce mu přikazují, co má dělat. Další zpráva ho směruje do pražského kasina, kde vyhrává velké sumy. Tam si ho všimne šéf ochranky, který chce přijít na to, kdo jeho šéfovi krade peníze. Případ je ale složitější, než se zpočátku zdá, a všichni chtějí najít autora záhadných zpráv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Eagle eye feat. Bourne identity. Bezuzdně kradoucí, logiku urážející a přesto docela fajn béčko. Když se přenesete přes tragéda Westa, vezmou vás do party tvrďáci Burns s Rhamesem a protáhnou skrze pražské uličky až do jednoho pouštního skladiště, kde se vše vyřeší rozhovorem o Ústavě. Oceňuju tempo, zoufám nad nenápaditostí. Za první půlku bych snad i čtyři hvězdy vysolil, ale v závěru to člověku připomene, že musí být přeci jenom větší realista. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

S filmem "OKO DRAVCE" tato hovadina nemá nic společného!!! Oko Dravce byl trhák a tohle je béčkový nudný odpad.ˇFilmových triků jako šafránů, akčních scén je možné napočítat na jedné ruce a ke všemu hlavní roli obsadili prasečím rypáčkem - Shanem Westem. Naprosto nudný a zbytečný film!!!! Brrrrrrrrrrrrrrrr ()

Reklama

Easykk 

všechny recenze uživatele

Počáteční zábava a nápady se postupem času zvrhnou ve fatální imbecilitu, kdy už jen nevěřícně kroutíte hlavou nad tím co všechno tam ještě chtěli narvat a opět se to nepovedlo. To si vážně mysleli, že jsme tak hloupí, tak moc nacucaní všemi těmi amícskými výplachy, že u filmu povolíme vše bez zapřemýšlení...TAK TO NE!!! Chování postav v klíčových situacích, je naprosto a ultimátně labilní a ty pokusy o hlášky byly jak trhání chlupů ze zadku...prostě efekt k posrání. Už to nechci nikdy vidět!!! ()

kapko 

všechny recenze uživatele

Film ktorý je aspoň trošku lepší ako ostatné filmy tejto doby. Chýba tu trochu už len dotiahnuť koniec a dá sa hovoriť o zaujímavom filme. Porovnať ho s inými filmami (napr. Oko dravca, Bourneovo ultimátum ) je ľachké. Ostatné filmi sú ovela lepšie. Ale to mu neuberá na kráse. Bere si s každého niečo. Je tu aj pekná výprava. Film sa odohráva v troch krajinách: Rusko, Thaisko, Česko. Herci pekne zvládli úlohy a nič film nekazí. Teraz ale poďme ku kritike. Chýba ako som už písal dotiahnuť koniec, lebo je dosť nejasný. Tak isto niektoré myšlienky vo filme nedávajú zmysel alebo sú nápadne nezmyselné. Ale odporúčam si ho pozrieť. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Na prvy pohlad to vyzera ako nizkorozpoctova vykradacka filmu Eagle Eye. Akurat Echelon Conspiracy bol natoceny o par mesiacov skor, takze tazko obvinovat kto koho kopiruje, hlavne ked obidva filmy vykradaju kopu dalsich filmov. Tolko k originalite. Film sam o sebe funguje dost dobre, hlavne v prvej polovici je tempo zbesile a divak si ani nestihne vsimnut, niekolko logickych dier za minutu. V druhej polovici sa tempo zvolni, autori sa snazia pozliepat jednotlive dejove linie miestami az prilis horucou ihlou (pointa toho preco Rus hovoriaci po anglicky robi v Prahe taxikara a pritom sa vyzna v spickovej IT technike a nahodou stretne hlavneho hrdinu je neuveritelna)a koeficient zabavnosti pomaly klesa dole. Nastastie film skonci skor, takze nestihne klesnut do podpriemeru. Hlavny hrdina je dost sympaticky a herecky prejav Shane Westa mi pripominal Matthewa Perryho z Priatelov. Ving Rhames sa po dlhsej dobe objavil v slusnom filme a jeho postavicka je dost zabavna. A cameo vystup Richarda Nga bol necakany a velmi roztomily. Ak film nebudete brat prilis vazne, tak sa dostatocne zabavite. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Na konci filmu, kde počítač hlásí, že se vypíná, je záběr na zhasínající se panely počítače. V dálším záběru však panely opět svítí. (7ynek)
  • Jednou z chýb vo filme je aj scéna, v ktorej Edward Burns cúva s autom Renault Kangoo, pričom sa pozerá dozadu cez plece. V nasledujúcom prestrihu však môžme vidieť, že auto má zamaľované zadné okná. (genetique)
  • Po záběru na auto jedoucí přes Čechův most, kde vede rozhovor hlavní postava a agent, je možné si všimnout, že se prostředí za okýnky v pozadí mění. Rozhovor je zakončen pod Jiráskovým mostem u Rašínova nábřeží, takže dvojice skončila na opačné straně, než jakým směrem původně jela. (7ynek)

Reklama

Reklama