Reklama

Reklama

Byla jednou jedna planeta

(seriál)
  • Francie Il était une fois... notre Terre (více)

Epizody(26)

Obsahy(1)

Další nová série francouzského animovaného projektu "Byl jednou jeden..." je tentokrát věnována problémům ekologie a trvale udržitelného života. (oficiální text distributora)

Recenze (47)

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Mnoho zaujímavých a poučných vecí o našej planéte. Síce často-krát je problematika zobrazovaná dosť čudnou formou, no aspoň sa človek zasmeje. Netreba zabúdať, že tento seriál je určený pre tých najmenších a im môže dať veľmi veľa užitočných informácií, čim sa úplne splní poslanie tohto animovaného dokumentu. ()

Noviik 

všechny recenze uživatele

Už to není náš starý známý Byl jednou jeden... Ale i přes modernizaci animace se mi to hodně líbí a myslím, že zde ta pravidla ekologie, kterou téměř nikdo nechápe, nejsou tak hrozně vnucována, spíše se lze zamyslet. Nevidím to tak zle jako ostatní zde. Jen dál v podobných seriálech (teď nemyslím ekologických, ale celkově zábavně naučných), děti sedí u televize, ale alespoň k něčemu je to dobré. Chytlo to i mě, v mladistvém, leč dospělém věku, stejně jako když jsem byl dítě a díval jsem se na staré Byl jednou jeden... ()

Reklama

BadBoy13 odpad!

všechny recenze uživatele

Todle už je snad ekologickej fanatismus. Jelikož je to určeno pro děti, tak dávám odpad, protože je to manipulace fakty a bohužel děti to nemusí vůbec tušit. EDIT: V dalším díle jsem se dozvěděl, že sbírat papír v Indii je ponižující, ale sbírat plasty je super.... To je taková fraška... Hlavně na to nenechte koukat děti!!!!!!!! ()

Lennie 

všechny recenze uživatele

Škoda krásného francouzského seriálu. Těšila jsem se na pokračování, které mě ovšem hluboce zklamalo, a to jak svou grafikou, tak látající planetkou, krerá mi do příběhu vůbec nezapadá. Vtloukat dětem odmalička, co všechno je na světě špatně, mi nepřijde jako geniální nápad. A taky mě mrzí, že jediná postavička, které zůstaly původní rysy je Maestro. ()

Deimos

všechny recenze uživatele

Po první části zatím ponechám bez hodnocení/// Konečně! Mojí staří známí v novém seriálu, pojďmě se mrknou na první dojmy. Hned ze začátku vás zpraží otřesná hudební znělka. Na ni si budu dlouho zvykat. Ovšem grafická stránka doznala změn. Animace je moderní, lepší, prostě nádherná. Je pravdou, že s tou původní by si dnes již tvůrci neškrtli a možná proto tento seriál dostal nový kabátek. Opravdu líbivý. Námět: EKOlogie. Tak z tohodle jsem vyrostl. Tohle nám tloukli do hlavy ještě když na tom Země nebyla tak špatně. Takže zřejmě nic pro mě. Dějiny nebo lidské tělo je mnohem zajímavější. Nadruhou stranu proč ne? Vidět tohle všechny děti světa, tak za 20 let jsem na tom s ekologií mnohem lépe. Proč tak dlouho? Přece než současná mladá generace povyroste a bude schopna s tím něco dělat. Věříte tomu? Já možná, ale určitě v to věří tvůrci, jinak by tento seriál nědělali. Z první části jsem se toho dozvěděl hodně, jsem zvědav jaké budou další...7.1.2009 ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama