foto

Brigitte Lecordier

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Kinoa
2014 Asterix: Sídliště bohů - vyp.
2010 Angelo la Débrouille (TV seriál) - vyp.
Lulu Vroumette (TV seriál) - vyp.
2008 Byla jednou jedna planeta (TV seriál) - vyp.
2007 Wakfu (TV seriál) - vyp.
2006 Franklin a poklad na Želvím jezeře - vyp.
Shuriken School (TV seriál) - vyp.
2002 Martin Snílek (TV seriál) - vyp.
1999 Moucha (TV seriál) - vyp.
1993 Les histoires du Père Castor (TV seriál) - vyp.
Souris souris (TV seriál) - vyp.
1991 Kamufláž
Sale comme un ange
1990 Sophie et Virginie (TV seriál) - vyp.
1989 Babar (TV seriál) - vyp.
Babar hrdinou - vyp.
Ledová planeta Země (TV seriál) - vyp.
1985 Billy Ze Kick
Kissyfur (TV seriál) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace