Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní pořad České Televize, kterým provází Petr Svoboda. V každém díle nám představí Petr Svoboda českou rodinu, které dá úkol, který jakmile provedou správně a bez chyb, vyhrávají vysněné ceny, které si sami určili. (rozbris)

Recenze (110)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Mezi slepými i jednooký králem, to je Hodina pravdy v nabídce takzvaných zábavných pořadů. Jestli má někdo při víkendovém večeru čas a náladu sledovat Péťu Svobodu, kterak učí české rodiny lačnící po nových příborech do kuchyně prdět pozpátku svoje jména, přijde mi to jako velká škoda a mrhání. Daleko zábavnější hodinou pravdy je kupříkladu rande s krásnou holkou. ()

LuNaj 

všechny recenze uživatele

Být soutěžícími, tak si vyberu pěkně mastné ceny. Auto každopádně, když už by měli, nevadí, všechno se dá prodat:-)) Ok, teď vážně- docela originální námět a fajné úkoly, ale sledovat to sedmidenní zkoušení je kolikrát fakt utrpení. Nesleduju každý díl, teď už spíše sporadicky, ale zpočátku jsme na to čuměli celá rodina. Než jsem přišli na kouzlo DVD filmů. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Petr Svoboda vyráží s televizním štábem do terénu za rodinou Prasátkovic do Hovadic nad Jevišovkou. U branky ho vítá pes a za ním už jde táta Bonifác, který natáčecí štáb protáhne do domu, kde na pohovce sedí jeho sexy manželka, 36 letá Monika, sličná 19 letá dcera Lucie a pubertální syn Jarmil. Moderátor Svoboda usedá a povídá: " Prasátkovi, jsem rád, že vás konečně poznávám osobně. A abychom se vzájemně nezdržovali, tak mám pro vás hned úkol." "Dneska to bude felace mého mohutného pyje v limitu 30 vteřin až do vyvrcholení. Tak, která z vás si na to troufá?" "Jo, a mám tady sebou bývalou pornohvězdu, která vám předvede, jak se to má správně dělat. Však na to máte týden, aby to ve studiu klaplo a ceny byly vaše". "Moc se do toho neženete, tak úkol zadám Lucce." "Moniko, ty si to můžeš na mě vyzkoušet nanečisto. A když říkám na nečisto, tak myslím kurva na nečisto. Je to měsíc, co můj pyj naposledy přišel do kontaktu s vodou." Týden uběhl jako voda a Prasátkovic rodina dorazila do tv studia. Lucka, pohledná prsatá blondýnka, a maminka Monika, taktéž pohledná prsatá blondýnka, které vypadají spíše jako dvě sestry, než máma s dcerou, jsou připravené vyhrát a rty špulí už od svého domu. Svobodovy kalhoty jdou dolů a obě sají v limitu 30 vteřin, jak smyslů zbavené. Poslední tempo. Svoboda stříká a Prasátkovic rodina si za povedenou stereo-kuřbu po právu domů odváží jeep, tryskáč, jachtu, stavebnici Lego a Dobrou vodu na sto let zdarma, i v případě jaderného výbuchu. Taková tedy byla soutěž pro celou rodinu, která zanikla. Mé hodnocení: 40% ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Hodně nadprůměrná TV zábava. Celá rodina fandila sympatickým soutěžícím. Některé úkoly byly opravdu dost těžké a nedaly se za těch pár dní naučit. Některé zase byly příliš jednoduché, kdy jsme si říkali, že soutěžící vyhráli moc jednoduše. Ale celkově šlo hlavně o zábavu a to účel splnilo vždycky. 70% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Prostá rodinka, čo by rada ľahko prišla k hmotným statkom po ktorých túži, si môže svoje sny splniť v "Hodine pravdy". Jeden z jej členov však musí úspešne zvládnuť pred kamerami zadanú úlohu, na ktorej nacvičenie mal len niekoľko dní. Úlohy sú to pomerne kuriózne a zároveň náročné. Nech sa majú diváci na čo pozerať. Takže často sa stáva, že súťažiaci odchádzajú zo štúdia s dlhým nosom. Univerzálny moderátor Pert Svoboda sa tam výborne hodí. ** ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama