Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní pořad České Televize, kterým provází Petr Svoboda. V každém díle nám představí Petr Svoboda českou rodinu, které dá úkol, který jakmile provedou správně a bez chyb, vyhrávají vysněné ceny, které si sami určili. (rozbris)

Recenze (110)

cariada 

všechny recenze uživatele

Velice pěkný soutěžný pořad pro tři rodiny, který mají za úkol se týden naučit nákou šílenost , kterou musí natočit jak jim to šlo či nešlo a pak ve studiu předvéct. Mnohdy je to neskutečně těžké, ale ceny si můžou říct jaké chtějí, tak že všichni chtějí auto, počítač a pod. Vkusná zábava, která v dnešní době je jedna z mála dobrých pořadů. ()

Drom odpad!

všechny recenze uživatele

Hodina? Co HODINA? To sem nikdy nedal. Mě stačí úvodní uspávací kecy pana Svobody. Proč to povídá? Vy opravdu chcete, aby povídal takový věci? Vtipný to není, chytrý taky ne... Ale přejděme k našim (očividně, kdysi) souložícím, dvěma místním nýmandům-co-chtěj-do-telky a jejich třeskutě chytrým potratům. Inteligence rodinky výborně koresponduje s úvodním rozhovorem. Fuuj, ty maj ale hnusnej byt. A jak sou vošklivý. Ale zas za to dostali balík peněz, pravděpodobně. ...ééé... Dobře, zpět do studia. Důchodci v publiku snaživě plácají a jásají, přesně dle instrukcí z režie. A už tu máme naše hrdiny, Pitomovi. Tak co, taťko Pitomo, jak se pitomí? Jáásně, to je fakt zajmavý. Tak se podíváme, co natočil náš štáb u vás doma, konec konců, už jsme se tam asi 5 minut nepodívali. Béézva. Mamka, taťka, mladý pitomčata. Jak se pěkně pitomí. Tak ještě nějaký vtípek pro kameru a hurá zas do studia. Dokážem to opravit? Ne, počkat, to je z jinýho seriálu. Tak to asi bylo jiný trapný týmbildingový heslo nahraný pro kameru. To není podstatný. Vono taky co v tomhle pořadu je. Kromě prachů. Tak bacha, už jdou na to.... Jupí, hurá, sláva.... --- Ani po odstranění těla s otvorem po průstřelu v lebce a důkladném očištění stolu od krve a zbytků mozku se nepodařilo nalézt zbývající text. Důvod sebevraždy mladého, krásného a inteligentního autora zůstává neznámý. Pro Šestou televizi Lukáš Mathé v dědečkově svetru. ()

Reklama

UncleG odpad!

všechny recenze uživatele

Petr Svoboda je pohotový, vtipný a nápady sršící zhruba tak jako přejetá žába v pangejtu. Idol dnešních babiček uvádí křečovitou šou, jejíž hlavní náplní jsou jakési nevyrovnané úkoly pro ziskuchtivé rodiny z Čech, Moravy i Slezka... Zvláštní kapitolu na mým soukromým shit-o-metru pak tvoří takzvaná "domácí vida" - Děsivý toť přízrak veškeré lidské ubohosti. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Vždy sa mi páčilo a obdivoval som, ako sa dokážu jednotlivci, ale aj kolektív popasovať s úlohou a dokážu zvládnuť za pár týždňov tréningu aj kúsky, ktoré by si človek myslel, že vyžadujú dlhodobejší tréning. Pravda, nie vždy to každému vyšlo a nervozita v štúdiu bola častokrát veľká. Doteraz si napríklad pamätám, ako sa pani musela naučiť Ludolfovo číslo na 100 desatinných miest. Neviem síce, načo to pani využije v reálnom živote, ale má za to doma nový bicykel, plastové okná a jej deti nový PC :) Českú mutáciu som navyše vždy sledoval radšej, ako slovenský nepodarok, ktorý svojou veľkou papuľou kazila pani Malachovská. ()

J.Lajner 

všechny recenze uživatele

Ve své době celkem neokoukaný formát, jehož kvalitu, respektive míru zábavy, silně ovlivňovala skladba jednotlivých úkolů pro soutěžící rodiny. Občas sranda, jindy zklamání a někdy i nefalšovaná nuda. „Princ“ Petr Svoboda v roli moderátora ucházející, hystericky uvřeštěné publikum rušivé a domácí videa mapující přípravy téměř vždy zábavná. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama