Reklama

Reklama

Máte doma uklizeno?

(pořad)
  • Velká Británie How Clean Is Your House?
Reality-TV
Velká Británie, 2003, 24 min

Obsahy(1)

Experti na hygienu Kim Woodburn a Aggie MacKenzie odhalují tajemství špíny a nepořádku britských domácností. Diváci se mohou podívat do nejšpinavějších domovů, které si lze jen těžko představit, a seznámí se s jejich obyvateli. (oficiální text distributora)

Recenze (104)

Igy007 

všechny recenze uživatele

A mně se ten pořad líbí :-) Kolika lidem udělaly z chlíva domov - mám z toho pokaždý radost - ať třeba dětinskou. Ty dvě mě baví a často rozesmějou, dostanu tipy, jak vycídit i věci, které se zdály být zaprasené forever a hlavně : mám doma fakt jako že hodně uklizeno. A to by se jeden nedozvěděl, kdyby neviděl ta čuňata .... :-)))) ()

bukowski83 

všechny recenze uživatele

Proč hodnotit špatně, když je to celý o tom, že dvě uklizečky procházejí anglické domácnosti a objevují klenoty co si nashromáždily anglická prasata za měsíce a měsíce neuklízení.Dneska jsem viděl díl, kde si ženská nechávala ve svým domě srát kočku na koberec a neuklízela to prostě to tam nechala a žila si v tom! SICK! ()

Reklama

andysek88 odpad!

všechny recenze uživatele

Dvě odporné nesympatické staré rašple v hlavní roli. Jedna má delší nehty, než ta druhá. Hlavní nástroj na uklízení jsou gumové rukavice s mega ozdobou, celou z peří a kamínky. Jejich nepřítel 30 let neuklízený bordel, fekálie, bakterie salmonely a dalšího ultra svinstva. To vše vysílané na Prima Love v poledne k obědu. Dobrou chuť. btw. scénka, kde blonďatá tlustá rašple setře prstem z dvou let nemytého hajzlu zaschlé hovno s pubickým ochlupením, ta byla mega.. škoda, že si ten prst neolízla, teprve pak by to dovedla k dokonalosti. ()

Rymixta 

všechny recenze uživatele

Je někdy potěšující vidět, že na tom nejste s úklidem zas tak špatně, jen lidé okolo vás, to tak možná nevnímají :D. Ale zase je dost pochmurné zjistit, že jsou osoby co žijí v tak strašných podmínkách, byť si je vytvořili sami. Když seriál začal chodit, velmi mě zaujal. Je opravdu pozoruhodné, jak jsou někteří lidé schopni zajít daleko, a myslím že aspoň některým mohla tahle skupina uklízečů pomoct. Chybý snad jen nějaké reflexe, třeba po delší době, jestli do toho ten člověk nespadl znovu. ()

Eamby odpad!

všechny recenze uživatele

Klasická reality-show, kdy ze sebe lidé udělají hovada- jen v tomto případě je ze sebe nemusejí dělat, oni jimi jsou. Přijdou dvě ženy, které Vám uklidí dům a Vy pak v záplavě slz, celkově naměkko, když zjistíte, že se můžete v domě vůbec pohnout. Lidská lenost nezná mezí. Nedávám odpad za celkovou reality-show, dávám odpad za celkovou lenost lidí, díky které se tato reality mohla odehrát. Smutnější je, že se tímto lidé ještě chlubí, než-li by zvedli pr*el z pohovky (slušněji se to napsat ani nedá) ,která je zasypaná harampádím a uklidili. Kam naše společnost spěje? ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama