Reklama

Reklama

Máte doma uklizeno?

(pořad)
  • Velká Británie How Clean Is Your House?
Reality-TV
Velká Británie, 2003, 24 min

Obsahy(1)

Experti na hygienu Kim Woodburn a Aggie MacKenzie odhalují tajemství špíny a nepořádku britských domácností. Diváci se mohou podívat do nejšpinavějších domovů, které si lze jen těžko představit, a seznámí se s jejich obyvateli. (oficiální text distributora)

Recenze (104)

AIMÉE 

všechny recenze uživatele

To, že někteří Britové jsou dobytek můžu směle potvrdit (coby očitý svědek), i když nechci házet všechny do stejného (odpadkového) pytle, nicméně asi potřebovali točit show o takových, kteří potřebují zamést nejen před vlastním prahem. Některé záběry jsou pro silnější žaludky, hnus. Celkem zbytečný seriál, kterému by stačilo pár dílů, nechápu tu sledovanost v GB. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Rád se podívám na prasátka, kteří žijí ve špíně s krámy sahající až ke stropu. Občas to bylo opravdu příšerný, kdy jsem nevěřícně kroutil hlavou a pomyslel si, jak vůbec někdo takhle může žít... Možná to někoho, kdo se na tohle alespoň jednou podíval donutí, aby si i u sebe doma uklidil svůj svinčík. ()

Reklama

Eamby odpad!

všechny recenze uživatele

Klasická reality-show, kdy ze sebe lidé udělají hovada- jen v tomto případě je ze sebe nemusejí dělat, oni jimi jsou. Přijdou dvě ženy, které Vám uklidí dům a Vy pak v záplavě slz, celkově naměkko, když zjistíte, že se můžete v domě vůbec pohnout. Lidská lenost nezná mezí. Nedávám odpad za celkovou reality-show, dávám odpad za celkovou lenost lidí, díky které se tato reality mohla odehrát. Smutnější je, že se tímto lidé ještě chlubí, než-li by zvedli pr*el z pohovky (slušněji se to napsat ani nedá) ,která je zasypaná harampádím a uklidili. Kam naše společnost spěje? ()

andysek88 odpad!

všechny recenze uživatele

Dvě odporné nesympatické staré rašple v hlavní roli. Jedna má delší nehty, než ta druhá. Hlavní nástroj na uklízení jsou gumové rukavice s mega ozdobou, celou z peří a kamínky. Jejich nepřítel 30 let neuklízený bordel, fekálie, bakterie salmonely a dalšího ultra svinstva. To vše vysílané na Prima Love v poledne k obědu. Dobrou chuť. btw. scénka, kde blonďatá tlustá rašple setře prstem z dvou let nemytého hajzlu zaschlé hovno s pubickým ochlupením, ta byla mega.. škoda, že si ten prst neolízla, teprve pak by to dovedla k dokonalosti. ()

Lyli 

všechny recenze uživatele

Nechce se mi věřit, že je tolik lidí, kteří mají doma skládku. Jako jo, není podstatný utírat prach 3x týdně, ale odhazovat po bytě odpadky??? No, kur*a drát! Tohle bych byla schopná pochopit jen u psychicky vyšinutých lidí, kteří přes svou chorobu tyhle věci vůbec nevnímají. A největší džouk je, jak se ta čuňata vždycky diví, že tekutý písek to dokáže vyčistit…úúú, to jsou objevy! ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama