Reklama

Reklama

Máte doma uklizeno?

(pořad)
  • Velká Británie How Clean Is Your House?
Reality-TV
Velká Británie, 2003, 24 min

Obsahy(1)

Experti na hygienu Kim Woodburn a Aggie MacKenzie odhalují tajemství špíny a nepořádku britských domácností. Diváci se mohou podívat do nejšpinavějších domovů, které si lze jen těžko představit, a seznámí se s jejich obyvateli. (oficiální text distributora)

Recenze (104)

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Ťažko hodnotiteľný program. Mám dojem že dosť vecí v ňom je naaranžovaných, ale aj tak niektorí ľudia sú hovädá. Som terárista, takže v izbe mám pavúky, škorpióny, červy či šváby (nie však voľne pobehujúce po izbe xDD) tiež si nejak na 100% poriadok nepotrpím, takže niečo podobné by mohli točiť aj u mňa. V živote by som sa však nechválil tím aké som čuňe pred kamerami. Program podobný dokumentu o bezdomovcoch, či cigáňoch. Výpovedná, či vzdelávacia úroveň = nula = ODPAD! ()

Lucka07 

všechny recenze uživatele

Než jsem viděla první díl tohoto pořad, myslela jsem si o sobě, že jsem bordelářka. A ono ne! Ve srovnání s americkou hrůzou jsem super čistotná češka. Sice mi přijde ujeté postavit pořad na bordelu v domácnosti, ale důvod, proč jsem se podívala i na další díly, byly zajímavé návody jak si poradit s domácí špínou. Nikdy by mě třeba nenapadlo čistit zaschlou starou samolepku na skříňce majonézou, případně že se popsané dveře od rtěnky mají postříkat lakem na vlasy a následně smýt mýdlovou vodou. Člověk v životě utratí majlant za čistící prostředky, a ono kolikrát stačí zajít do ledničky pro tatarku nebo něco podobného :-). ()

Reklama

Iloveporn 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč je na ČSFD tahle show a jak se má hodnotit společně s filmy. Je to jako hodnotit návod k použití vysavače jakožto krásnou literaturou. - Je to reality show o uklízení a je to uvěřitelné. Sem tam nekdo žije ve špíně. Ve skutečnosti to byl obrovský hit prodaný do dvaceti zemí, prodaný koncept do dalších pár zemí, vyšly z toho další seriály. Radši budu koukat na tohle, než na filmy s Holubovou, Dukovou a Vašáryovou a zcela nesmyslný dějem. ()

Igy007 

všechny recenze uživatele

A mně se ten pořad líbí :-) Kolika lidem udělaly z chlíva domov - mám z toho pokaždý radost - ať třeba dětinskou. Ty dvě mě baví a často rozesmějou, dostanu tipy, jak vycídit i věci, které se zdály být zaprasené forever a hlavně : mám doma fakt jako že hodně uklizeno. A to by se jeden nedozvěděl, kdyby neviděl ta čuňata .... :-)))) ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Může mi někdo vysvětlit, o čem "Máte doma uklizeno?" vlastně je?!? O lidech, kteří se nedají nazvat ničím jiným než prasaty a ještě se tím de facto chlubí? O dvou nesympatičkých ženách, které se (krom toho, že jsou to pracantky od pohledu) úplně rozzáří, když mohou tato prasata ponižovat před kamerou? Nevím, ale na tohle je škoda času i peněž. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama