Reklama

Reklama

Máte doma uklizeno?

(pořad)
  • Velká Británie How Clean Is Your House?
Reality-TV
Velká Británie, 2003, 24 min

Obsahy(1)

Experti na hygienu Kim Woodburn a Aggie MacKenzie odhalují tajemství špíny a nepořádku britských domácností. Diváci se mohou podívat do nejšpinavějších domovů, které si lze jen těžko představit, a seznámí se s jejich obyvateli. (oficiální text distributora)

Recenze (104)

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Může mi někdo vysvětlit, o čem "Máte doma uklizeno?" vlastně je?!? O lidech, kteří se nedají nazvat ničím jiným než prasaty a ještě se tím de facto chlubí? O dvou nesympatičkých ženách, které se (krom toho, že jsou to pracantky od pohledu) úplně rozzáří, když mohou tato prasata ponižovat před kamerou? Nevím, ale na tohle je škoda času i peněž. ()

Iloveporn 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč je na ČSFD tahle show a jak se má hodnotit společně s filmy. Je to jako hodnotit návod k použití vysavače jakožto krásnou literaturou. - Je to reality show o uklízení a je to uvěřitelné. Sem tam nekdo žije ve špíně. Ve skutečnosti to byl obrovský hit prodaný do dvaceti zemí, prodaný koncept do dalších pár zemí, vyšly z toho další seriály. Radši budu koukat na tohle, než na filmy s Holubovou, Dukovou a Vašáryovou a zcela nesmyslný dějem. ()

Reklama

KeiGe 

všechny recenze uživatele

To by se člověk divil, jací lidé existují. Nechápu, jak někdo může žít v takové špíně a nehorázném bordelu v symbióze s červi a plísněmi. A nejvíc mě vždycky dostane to, když z těch lidí vyleze, že jsou "sběratelé" a rádi si věci ponechávají "sbírají". Ne! To nejsou žádní sběratelé. To jsou líné smradlavé hovada! A někdy i uvažuju, jestli si ty paní s barevnýma a chundelatýma rukavicema pozvou kvůli tomu, že chtějí už konečně žít tak nějak "čistě" nebo jestli chtějí založit novou éru bordelu. ()

Rymixta 

všechny recenze uživatele

Je někdy potěšující vidět, že na tom nejste s úklidem zas tak špatně, jen lidé okolo vás, to tak možná nevnímají :D. Ale zase je dost pochmurné zjistit, že jsou osoby co žijí v tak strašných podmínkách, byť si je vytvořili sami. Když seriál začal chodit, velmi mě zaujal. Je opravdu pozoruhodné, jak jsou někteří lidé schopni zajít daleko, a myslím že aspoň některým mohla tahle skupina uklízečů pomoct. Chybý snad jen nějaké reflexe, třeba po delší době, jestli do toho ten člověk nespadl znovu. ()

Igy007 

všechny recenze uživatele

A mně se ten pořad líbí :-) Kolika lidem udělaly z chlíva domov - mám z toho pokaždý radost - ať třeba dětinskou. Ty dvě mě baví a často rozesmějou, dostanu tipy, jak vycídit i věci, které se zdály být zaprasené forever a hlavně : mám doma fakt jako že hodně uklizeno. A to by se jeden nedozvěděl, kdyby neviděl ta čuňata .... :-)))) ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama