Reklama

Reklama

Máte doma uklizeno?

(pořad)
  • Velká Británie How Clean Is Your House?
Reality-TV
Velká Británie, 2003, 24 min

Obsahy(1)

Experti na hygienu Kim Woodburn a Aggie MacKenzie odhalují tajemství špíny a nepořádku britských domácností. Diváci se mohou podívat do nejšpinavějších domovů, které si lze jen těžko představit, a seznámí se s jejich obyvateli. (oficiální text distributora)

Recenze (104)

KeiGe 

všechny recenze uživatele

To by se člověk divil, jací lidé existují. Nechápu, jak někdo může žít v takové špíně a nehorázném bordelu v symbióze s červi a plísněmi. A nejvíc mě vždycky dostane to, když z těch lidí vyleze, že jsou "sběratelé" a rádi si věci ponechávají "sbírají". Ne! To nejsou žádní sběratelé. To jsou líné smradlavé hovada! A někdy i uvažuju, jestli si ty paní s barevnýma a chundelatýma rukavicema pozvou kvůli tomu, že chtějí už konečně žít tak nějak "čistě" nebo jestli chtějí založit novou éru bordelu. ()

Mr.nachos 

všechny recenze uživatele

Kdybych to neviděla, nikdy bych nevěřila, že některí lidé můžou žít hůř než prasata v chlívě. U některých dílů se mi dělalo zle z toho co jsem viděla. Pokaždé, když zazněka věta " nemám na uklízení čas" se mi utevírala rybička v kapse. Ještě teď se třesu odporem, ale přesto mě bavilo na to koukat, protože to, co ty dvě dámy dokazaly udělat s těmi chlívky bylo úžasné. Jistě, není to žádný převratný seriál, ale mě to prostě bavilo. ()

Reklama

Lucka07 

všechny recenze uživatele

Než jsem viděla první díl tohoto pořad, myslela jsem si o sobě, že jsem bordelářka. A ono ne! Ve srovnání s americkou hrůzou jsem super čistotná češka. Sice mi přijde ujeté postavit pořad na bordelu v domácnosti, ale důvod, proč jsem se podívala i na další díly, byly zajímavé návody jak si poradit s domácí špínou. Nikdy by mě třeba nenapadlo čistit zaschlou starou samolepku na skříňce majonézou, případně že se popsané dveře od rtěnky mají postříkat lakem na vlasy a následně smýt mýdlovou vodou. Člověk v životě utratí majlant za čistící prostředky, a ono kolikrát stačí zajít do ledničky pro tatarku nebo něco podobného :-). ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Jak čisto máte doma? To je přesnější překlad. A ne uklizeno. Není pochyb o tom, že tyhle pořady patří do speciálního balíčku pro každého žáka střední školy, aby se naučil doma nejen uklízet, ale i čistit. zde ještě české školství spí. Hádat se o peníze, pořád dokola, tak to ano, ale hledět si učení o potřebných věcech, tak to ne. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nechápu ty vzteklé komentáře. Mě to připadá jako zábavně naučný pořad, kdy fakt nehodnotím, nakolik je nepořádek naaranžovaný, ale spíš dobré rady na úklid. A už vůbec nerozumím nenávistnému hodnocení dvou hlavních protagonistek. Jaké příšery, dyliny...? Jsou to normální ženský v určitém věku. Chápu, že někteří diváci by tomu dali plný počet, kdyby tam uklízely dvě dvacítky v tangách, ale to by byl pořad s úplně jiným zaměřením. /26. 5. 11./ Pozdější řady - například z Ameriky - jsou o poznání horší. Rady na úklid jsou minimální, převažují rádoby vtipné komentáře a rozbírání toho, jací jsou lidé bordeláři a taky exhibicionistické kreace úklidových madam. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama