Reklama

Reklama

VOD (1)

Eugene a Cindy tvořili pár, jemuž bylo souzeno spolu zůstat. Ale na maturitním večírku, těsně před tím než se pomilovali, se Eugenovi stala nehoda a skončil v komatu. Po čtyřech letech se z něho probudí a vidí, že jediný, kdo u něj zůstal, je jeho nejlepší kámoš Tucker. Ten mu vysvětlí, že se Cindy odstěhovala a odešla studovat na univerzitu. Eugene se s tím snaží smířit a najde si práci fotografa. Jednou však přiběhne Tucker s novým číslem časopisu Playboye a novinou o Cindy, která teď zdobí jeho stránky jako Miss Březen. Mládenci zjišťují, že se zanedlouho koná výroční párty v sídle časopisu a rozhodnou se, že ji stůj co stůj překazí. Eugen přece musí získat svou holku zpátky! V hlavních rolích americké komedie hrají Trevor Moore a Zach Cregger, kteří ji zároveň i režírovali, spolu s Raquel Alessiovou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

Shit 

všechny recenze uživatele

Nic moc komedie, spousta vtipů je tam tak trošku navíc a jsou křečovitý, fekální vtipy jsou fakt echt fekální a co hůř, nejsou ani trošku vtipný a opravdu zábavný scény se daj spočítat na prstech jedný ruky, no ale důležitý je, že tam aspoň nějaký jsou a tak to dokáže v rámci možností a žánru teen komedie tu a tam docela slušně pobavit a návštěva playboy párty je rozhodně fajn ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Totální píčovina, která ale pobaví a je v ní hromada hlášek. Nejlepší, když jsi někde s partou a příjdeš po půlnoci domu a nechce se ti nad ničím myslet, ale jen sledovat jak se v televizi hejbou obrázky a párkrát se zasmát, přesně pro takový situace byl film vytvořen a právě proto ho hodnotim kladně. V tomhle typu komedií je Miss Březen jeden z nejlepších filmů. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Co dělat, když po čtyřech letech strávených v komatu zjistíte, že fotky Vaší životní lásky zdobí stránky jednoho veleznámého časopisu pro pány. Nezbývá, než se vypravit na šílenou cestu, jejíž cílem je Meka všech mužů - samo posvátné sídlo Playboye. Miss Březen je pubertální, je bláznivá, je primitivní, je prvoplánová, ale také je (a to je nejdůležitější) celkem v pohodě :) ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Nedělá mi problém sestřelit trapné americké komedie, ale v tomto případě k tomu nemám jediný důvod. Největšími hvězdami filmu jsou jednoznačně hasiči a lesbičky. Těsně za tímto tandemem figuruje Koňský péro a Tuckerovi se taky povedlo pár hlášek. Raquel Alessi bohužel nedostala tolik prostoru, ale její účast určitě potěší. ()

majxik 

všechny recenze uživatele

Líbivá komedie s pěknýma holkama ale né moc dobrou story ( i když, u komedie to zase tak velký problémek není...). Bohužel mi přišlo, že zde bylo příliš málo těch lepších scén a některé vtipy mi nepřišli vlastne ani moc směšné (tedy jestli to bylo ubec zrovna tak myšlené). Ale v součtu... film stojí za zkouknutí pokuď máte rádi komedie... ale nejspíše si na ni po měsíci už ani nevzpomenete. Takže dvě hvězdičky... a proč teda hodnotim 3 hvězdičkama... ty dvě lesbičky... ty si prostě zasloužej vlastní hvězdičku. :) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Zlaté maliny - nominácia: Najhorší herec vo vedľajšej úlohe (Hugh M. Hefner). (filip289)

Reklama

Reklama