Reklama

Reklama

VOD (1)

Conrad je dospělé dítě. Když mu bylo jedenáct let, rodiče se sbalili a odjeli na dvacet let do Paříže, zatímco starosti o Conrada nechali na personálu luxusního newyorského hotelu. Teď je Conradovi přes třicet a jeho život je plný známostí na jednu noc, alkoholu a fl ámování. Tomu je ale konec, když se jeho rodiče rozvedou a pravidelný přísun peněz skončí. Conrad se stěhuje ke svému nejlepšímu příteli Dylanovi a brzy se zamiluje do Beatrice. Jenže dívka jeho snů chodí právě s Dylanem. Podaří se mu získat pravou lásku a zároveň udržet přátelství? (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (53)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Takové hezké propršené odpoledne... To je tento snímek. Na tuto dobu je taky určen. Krásný odpočinek. Bez nějakých extra překvapení. Ovšem vtipný. Neokoukaní a příjemní herci. Zajímavé charaktery, které jsou striktně vymezeny, takže vás nečekají nějaké veliké zvraty a vy s nimi lehce proplouváte těmi 90 minutami. Přiléhající soundtrack. Místy nečekaně důvtipné detaily a myšlenky. Milé 3*. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Dávam tri, ale je to tesne. Film má obstojnú myšlienku a je studnicou veľmi dobrých nápadov. Crudup, Wilde a Bateman sú vo svojich úlohách fantastický. A má to dokonca nábeh byť vtipné. Ale natočené je to príšerne. Bez emócií, chladne a prístup k príbehu alá Wes Anderson tomu celému len škodí. Film ide do nezaujímavosti takmer okamžite, pretože sledujeme skupinu intelektuálov z ktorými nemáme veľa spoločného a aj keď riešia zdanlivo obyčajné strasti a starosti všedného života, nevybočujú zo svojich ohraničený a režisér im tú možnosť ani nedáva. Čo je škoda. Tak fušersky spracovaný dobrý nápad som už dlho nevidel. Ale aj napriek rozťahanosti som dokázal oceniť minimálne dobre napísaný scenár. Ten filmu vyslúžil tú tretiu hviezdu. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Zbývá mi 36 hodin čistého prádla. Nevím, co mám dělat." Tak to bývá, když člověk nikdy v životě nemusel řešit přízemní problémy typu bydlení, zaměstnání nebo potrava. Já těmito týpky obvykle pohrdám a upřímně jim přeju každý podpásový úder zasazený realitou života, takže ani v případě Conrada tomu nebylo jinak. Trošku mne sice obměkčil svým sarkastickým smyslem pro humor, ale tak už to chodí u lidí, kteří nemusí vstávat před jedenáctou. Co je horší, tak patrně poprvé v životě mne zklamala Olivia Wilde, jejíž Beatrice ve mně nedokázala vyvolat žádnou emoci ani vášeň. To je smutné, takže jsem rád, že se mi dobrou náladu pokusil zachránit alespoň malíř Dylan rozdáváním vozidel značky Volvo svým bývalým přítelkyním a kamarádům. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Tady už od úplného začátku poznáte, že půjde o nudný film. I ta hudba co začne hrát, to je taková ta klasická hudba nudného filmu. Myslím si, že scénárista a režisér Peter Glanz chtěl hodně napodobit Woodyho Allena, ale to se mu vůbec nepovedlo. Bylo to mdlé a vlastně jediné pozitivum tohoto filmu je krásná Olivia Wilde. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Romantické drama o tom, jak je těžké najít někoho, s kým byste si rozuměli, ale hlavně někoho, koho byste nechtěli jenom proto, jak vypadá, jenom na sex. Film, který se standardně patlá v žánrových klišé, ale chce být dramatický, chce ukázat, že to jde zajímavě, že to může být drama, ale bohužel to takové není a je to jen plácání, které opět ukazuje Olivii Wilde jen jako hezkou tvářičku. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v New York City (New York, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama