Reklama

Reklama

Poslední premiéra

všechny plakáty
Trailer

Jaké scény filmů Vás děsí nejvíce? Duchové, kteří se plíží za hlavním hrdinou? Když zjistíte, že duch byl sám hlavní hrdina? Ale nejhorší je zjištění, že když přijdete domů z kina, zažíváte stejné věci jako hrdina filmu, který jste právě viděli. Tento film Vás bude děsit již od okamžiku, kdy vstoupíte do kina. Horor, který jste viděli, se přihodí i Vám! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (83)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Horror je bez pochyby mojim najobľúbenejším filmový žánrom. Avšak jeho ázijskej vetve som nikdy neprišiel na chuť. No občas si ale predsa len pustím nejaký titul od týchto žltých šikmookých pojedačov ryže. Tento krát to bol thajský snímok "Program Na Winyan Akat", ktorý v roku 2008 natočil akýsi Sopon Sukdapisit. Pozrel som si to, dal som tomu šancu, ale vôbec ma to nebavilo. Azijati sú mi tak veľmi kultúrne vzdialení, že ma nedokážu zaujať ani ich horrory. Tie ich duchárske nezmysly stoja za prd. * ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Další velmi slušný hororový kousek z Thajska. Opět se jedná o pořádnou duchařinu s řadou lekavých a krvavých scén. Hlavnímy hrdiny snímku jsou promítač Chen a jeho přítelkyně, kteří pracují v kině, kde právě probíhá předprojekce nového hororu založeného na skutečných událostech. Chen se svým kumpánem chtějí pořídit nelegální kopii a vytěžit z ní nějaké peníze. Chenův kumpán však celý snímek nezkopíruje a beze stopy zmizí. Okolnosti záhadného zmizení se ústřední dvojice dozvídá z nedotočené nelegální kopie a Chena začnou pronásledovat vidiny vražedkyně z filmu, který se má brzy promítat široké veřejnosti. Naši hrdinové, kteří se zmítají ve vlastních problémech, postupně odkrývají děsivé pozadí námětu i natáčení samotného nového hororu. Snímek disponuje především hutnou atmosférou, která bohužel v prostředních sekvencích lehce upadá, parádně natočenými lekavými scénami a zajímavým koncem. Příjemně působí i herecké výkony a celkový nezaměnitelný styl thajské hororové produkce, který mě vždy dostane. U mě za čtyři hvězdy. ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele

53% ako to ? Ja osobne som sa takto nebál ani nepamätám , naposledy asi pri V zajatí démonov.Neznášam filmy z Thajska , Japonska,Číny to fakt Už musí byť aby som si niečo pozrel no teraz som urobil naozaj dobre.Pri trailery som sa 3 krát zľakol a pri filme ani nepočítam.Duch bol nechutný a v podstate stále na vás z niekade vyskočil.Nerobím si srandu , od prvej minúty to začne a vážne len občas sa tam niečo nedeje.Klobúk dole viac takýchto hororov a pre mňa za plný počet.Vrelo doporučujem. ()

Ketri 

všechny recenze uživatele

Nenadchne, ale neurazí. Ale vážně nechápu, proč se tyto filmy dabují. Snižuje to celkový dojem z filmu určitě o půl hvězdy. Jedna věc mě ale donutila k "hlubokému zamyšlení". SPOILER! Dívka se bojí, že zavřou jejího přítele za nelegální kopírování filmu, ale že přítel byl ještě nedávno na drogách, to je v pohodě (až na ty hodinky). KONEC SPOILERU. Že by pan Sukdapisit obdržel nějakou dotaci od jistých organizací...? ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Další Thajská duchařina, a zase jsem asi čekal moc. Ale pozor není to vůbec špatné. FIlm je sice ohraný a rozhodně není zajímavý, ale dokože po dlouhé době celkem postrašit. Herci jsou sympatičtí a dokonce i něco hrají, lekačky či atmosférické momentky tu jsou je pravda že jich není mnoho ale jsou fajn. Maska ducha je ale výborná vážně naháněla strach. Dobré je že film dokáže dost napnout(viz. scéna s oběšením). A abych to ukončil, distributoři si skvěle vyhrály z obalem. Plus pro ně. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama