Reklama

Reklama

Kouzelnická rodina Russoovic bydlí v New Yorku, vlastní restauraci a žije navenek obyčejný a spořádaný život. Skrývá ovšem jedno velké tajemství – je to rodina kouzelníků. Otec, sám bývalý kouzelník, učí své děti čarodějnickému řemeslu. Alex, Justin a Max jsou ale v pubertě a tak není divu, že se jim občas nějaká ta kouzla úplně nepovedou. Jako třeba Alexe, která ve vzteku pošle během dovolené zlé kouzlo na celou svou rodinu. Zatímco se Max snaží udržet své rodiče pohromadě, Alex s Justinem musí najít bájný Kámen snů, který jediný může toto kouzlo překazit. Hlavní tváří příběhů z Waverly Place je vycházející americká hvězda Selena Gomez. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

mpet 

všechny recenze uživatele

Slušné završení jednoho Disneyovského seriálu. Poměrně slušně jsem se u toho bavil a musím říct, že jsem byl příjemně překvapen. Výborná zábava, solidní efekty a trocha toho napětí, to vše z tohoto děla docela slušný film. Jedinou nevýhodou je někdy až moc infantilní humor, spousta trapných situací a hlavně absence lepšího příběhu. Přesto si myslím, že si tento film zaslouží aspoň ty tři hvězdy. ()

yousee 

všechny recenze uživatele

Selena Gomez v hlavní roli, kouzla a Selena, co víc si přát. Průměrný film, honba za pokladem/zázrakem je podle mě docela ohraná. Pokud se nejedná například o Piráty z Karibiku. Hlavní je to, že všechno dobře dopadne. Ve chvíli kdy Alex a její bratr bojovali o sílu, jsem byl docela napjatý, když Alex sílu získala, mi bylo poněkud líto jejího bratra, ale tak už to chodí. Potom co Alex vrátila čas, se mi ulevilo. Moje hodnocení 3 hvězdičky. ()

Reklama

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí druhé sezóny seriálu jsem se vrhla na tenhle tv film. Zhruba stejná úroveň jako samotný seriál. Protože se ale jedná o film, je příběh samozřejmě trochu komplexnější a promyšlenější, ale co si budeme povídat - stále je to jen film z Disney Channel, zamýšlený spíše pro mladé náctileté, takže žádné terno to není. Je ale zajímavé sledovat, jak mladá trojice herců, kteří hrají sourozence Russoovi, postupně dospívají. Nejvíc to jde samozřejmě vidět na Jaku Austinovi, který se od první série dost vytáhl a už to rozhodně není ten malý kluk. ~(2,3)~ ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 3/10 Děj 3/10 Hudba 6/10 Prostředí 8/10/// Selena Gomez je opět v pohodě snesitelná, krásné prostředí, dobře se na něj kouká a efekty kouzel taky nejsou špatné -ostatní herci za moc nestojí, chování postav je pro dospělého diváka směšné, dějově je to potom slušně řečeno dětinské/// Budu asi o něco přísnější, než si film zaslouží, protože když my jsme byli mladší koukali jsme na podobné filmy s otevřenou pusou a přitom rodiče se na naše pohádky nechtěli ani dívat. Podobné je to teď se mnou, protože z filmu dvakrát okouzlen nejsem. Je velmi nenáročný, jednoduchý ale pro děti zajímavý, poutavý, zábavný apd. Jestli tohle čte kluk, kterému je méně jak 12, ať si k mému hodnocení přihodí 20%. Pokud dívka v tomto věku, tak rovnou 40%. Navíc pravidelný divák seriálu bude u vytržení z toho, že jeho oblíbené postavy opustili kulisy a vydali se do přírody (rozuměj exteriérů). Rozhodně si myslím, že tento film si své diváky najde./// Celkem 45%/// ()

judy 

všechny recenze uživatele

Překvapujeme mě tak nízké hodnocení....asi proto, že film určený dětem recenzují dospělí. Myslím, že cílovým dívákům má být max. 10 let (starší už asi zajímají upíři a podobné nesmysly) - a pro ně se mi to zdá dost dobré. Příběh je poměrně jednoduchý, ale hezký je motiv soudržnosti rodiny - to jak se všichni její členové (aniž by matka a otec věděli, že do ní také patří), zapojují do záchrany rodiny a vzájemně si pomáhají. Když jde do tuhého, tak dokonce Alex a Justin odložili vzájemnou nevraživost. Celkem se mi to líbilo. Jménem dětského diváka dávám 4 hvězdičky. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Portoriku a Kanadě. (Terva)

Reklama

Reklama