Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (459)

plakát

Koktejl (1988) 

Absolutně pohodový snímek na večer. Nijak zvlášť neoslní, ale díky sympatickým hercům se prostě na něj rád vždy podívám.

plakát

Želvy Ninja 2 (2016) 

Oproti prvnímu filmu mě to lehce zklamalo. Čekal jsem pořádnou akci plnou kung-fu a dostal jsem sice slušnou akci, ale absolutně bez jakékoli bojové scény. Z tohoto důvodu je to pro mě pořádné zklamání. Dalším velkým zklamáním pro mě byl Stephan Amell, který se předvedl ve velmi špatném světle. Na druhé straně se tady objevili výborné nové postavy, které mě tento film neskutečně zpříjemnili. Hlavně Bebop a Rocksteady mi neskutečně zlepšili náladu pokaždé, když se objevili v záběru. Celkově vzato bych to hodnotil jen jako průměr, který mě dokázal občas rozesmát, a který mě navodil nostalgickou náladu, ale jinak mě nijak zvlášť neoslnil.

plakát

5 Second Movies (2007) (seriál) odpad!

Totální hovadina, která tady na csfd podle mě nemá co dělat. Absolutní ztráta času i když naštěstí není až tak velká.

plakát

Warcraft: První střet (2016) 

Nemůžu si pomoct, ale jsem lehce zklamaný z tohoto filmu a hlavně z toho, jak všude slyším, jak dokonalé to je. Efekty byly absolutně úžasný a bitvy taktéž, ale chyběli mě tam kouzla, elfové, démoni a spousta dalších bytostí z herní série. Chápu, že tam přidat tyto bytosti mohlo být dosti nákladné, ale bez těch bytostí a kouzel to prostě není ono. Proto jsem byl z toho lehce rozčarovaný, neboť to nebylo to co jsem očekával.

plakát

Svátek matek (2016) 

Je pravda, že takových to podobných komedií vyplivne Hollywood ročně desítky, možná stovky, ale když ta komedie dokáže pobavit, tak s tím nemám problém. Několikrát jsem se během filmu opravdu od srdce zasmál a musím se přiznat, že se mi to nakonec opravdu líbilo.

plakát

Hardcore Henry (2015) 

Herní koncept absolutně dokonale zpracován. Je to plné násilí, akce, krve, vtipu a také velmi dobrých efektů. Jediné co tomu trochu sráží na kvalitě, je trošku slabší příběh, ale když je dobrá střílečka, tak není potřeba nijak zvlášť skvělí příběh.

plakát

Pátá vlna (2016) odpad!

Kromě pár zajímavých minut, ve kterých se ukáži jednotlivé vlny, se zde není na co koukat. Absolutně bez šťávy, bez napětí, bez akce, prostě film absolutně o ničem. Trailer v podstatě ukázal vše zajímavé, co se ve filmu odehrálo. Navíc poslední vlna (ta nejdůležitější, aspoň podle ní nazvali film) byla totálně mimo rámec zdravého rozumu a chápání. Velké, ale opravdu velké zklamání.

plakát

Ulice Cloverfield 10 (2016) 

Silné momenty, střídané s velmi slabými chvilkami a zbytečnými chybami, které sráželi kvalitu filmu dolů. Nakonec ale musím říct, že celkový pocit z filmu byl spíše pozitivní a rozhodně se nestydím hodnotit čtyřmi hvězdami.

plakát

Pád Londýna (2016) 

Zbytečně zde byl kladen velký důraz na akční úseky filmu a bohužel to bylo na úkor kvality příběhu a vůbec logiky. Ta zde totiž byla celkově postrádána. Ale to by prostě nebyli Američani, aby si nechtěli těmito kousky dokázat, že oni jsou ti nejlepší. Za mě velké zklamání.

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Po shlédnutí filmu jsem pocítil lehké zklamání. V podstatě celý příběh se opakuje a pořád se točí dokolečka dokola. Abych pravdu řekl jedinou rozdílnou věcí z minulých filmů je to, že tentokrát padawanem bude ženská, jinak je to napsané jako přesná kopie předchozích filmů. Padawan zradí a přidá se k temné síle a jeho učitel se uklidí do ústraní, aby pak vycvičil "novou naději," mezitím zničíme hvězdu smrti, i když musím uznat, že tu byla planeta smrti, atd. atd. Tento film prostě nepřinesl nic originálního a musím říct, že proto je mé zklamání veliké. Jinak ale musím vyzdvihnout audio a vizuál, který byli opět, jak už jsem si u Hvězdných válek zvykl úžasné.