Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto vysoce kritickém zábavném seriálu jeden šílený „pařan“ a herní nadšenec hodnotí prastaré video hry. Ve svých hodnoceních se nebojí použít těch nejdrsnějších výrazů, urážek a nadávek. Svou nespokojenost se hrami rozhodně neskrývá a názor bez ostychu a zcela naplno vyjádří. Máte tak možnost nahlédnout do starých dob – do časů, kdy se hry hrály na archaických a dnes již dávno zapomenutých konzolích. (Zbyisek)

(více)

Recenze (82)

Melios 

všechny recenze uživatele

Jediný seriál ,ktorý som si pozrel v originálnom znení. Seriál má cez 150 kratších aj dlhších epizód. Seriál sa snaží divákom priblížiť popkultúru minulého storočia ,čo sa mu darí na výbornú. Je tu veľa absurdného humoru ,ktorý sa nebojí byť ostrým. Nebojím sa tento seriál nazvať aj ako jeden z najlepších seriálov ,čo som kedy videl. A naviac ten film robí iba jeden človek a raz za čas ma nejakú pomoc-je to neuveritelné. Za pobavenie ,ktoré neutícha ani po dopozeraní seriálu dávam 5* btw TÁ ZNELKA JE FAKT CHYTĽAVÁ! ()

Larry12 

všechny recenze uživatele

Na týhle show se mi nejvíc líbí, že ji uvádí někdo, kdo tomu skutečně rozumí a kdo má o těhle hrách přehled. Když jste nadšenec do her, jako například já, tak by se vám vůbec nelíbilo, kdyby to uváděl nějakej ňouma, co se včera dozvěděl, co to je NES. Každopádně úplně nejlepší na tom všem je, že James recenzuje jen ty špatný hry a koukat na něj, jak si kvůli nim rve vlasy a zapaluje cartridge, je fakt sranda. Kdo se však ptá, proč nerecenzuje i nový hry, věřte mi, už by to rozhodně nebyla taková zábava. Kdo aspoň trochu tuší, tyhle hry byly opravdu těžký a nebyl problém jednu hrát klidně měsíc, než jste ji dohráli a to ne kvůli délce, ale kvůli obtížnosti, zvlášť když měla špatnou hratelnost, tak bylo doslova nemožné takovou hru dohrát. A proto je to taková sranda, když hraje jen ty špatný. Abych ale jen nechválil, někdy si stěžuje i na naprostý banálnosti a působí to dost nuceně. Ale to se dá v pořádku hodit za hlavu. Pokud vás však hry, nebo přesněji řečeno starý hry vůbec nezajímají a nemáte ani ten základní přehled, doporučuju se tomuhle seriálu vyhnout velkým obloukem. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Naprosto famózní seriál, plný hlášek, nadávek a her. Rolfe je velmy nasraný hráč, který nevynechá větu bez toho aby nenadával(jeho nejoblíbenější slov je jednoznačně ASSSSSSSSSSSS!!!). Mám za sebou všechny díly, a ani u jednoho jsem se nenudil, a musím přiznat že hrát nějaké takovéhle hry jako třeba Dr. Jekyll and Mr. Hyde musí být opravdu strašné. Humor je postavený na nadávkách, ale prostě Rolfe je dokonale vsune tak aby působily co nejpříjemněji. Pak tu najdeme pár hoven, třeba na Bunnym. No já se královsky bavil, pokud máte rádi hry či velkou dávku nadávek jděte do toho. You piece of shit from fucking banana. ()

Aquarius 

všechny recenze uživatele

He's gonna take you back to the past / To play the shitty games that suck ass / He'd rather have a buffallo / Take a diarrhea dump in his ear / He'd rather eat the rotten asshole / Of a road killed skunk and down it with beer / He's the angriest gamer you've ever heard / He's the Angry Nintendo Nerd / He's the Angry Atari Sega Nerd / He's the Angry Video Game Nerd ()

Galerie (11)

Zajímavosti (9)

  • Pivo, které James Rolfe v seriálu pije, se jmenuje Rolling Rock. (Petronom)
  • Hudbu k úvodní znělce složil hudebník Kyle Justin, který se později i v několika epizodách objevil. Buďto hrál sám sebe nebo některé postavy z her pro 'nerecenzové' scény. (skrblik007)
  • 1. série se vysílala pouze na videoserveru Youtube, ale seriál si získal značnou sledovanost a přesídlil na televizní obrazovky. (kikulin)

Reklama

Reklama