Reklama

Reklama

Frozen

  • Velká Británie Frozen
Trailer

Skupinka fanúšikov snowboardu a ostatných zimných športov poblúdi v mrazivom počasí a bude sa musieť popasovať s bojom o prežitie. (tom88)

Diskuze

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Jako hororový fanoušek se rád podívám i na zajímavý thriller. Miluji pocit, kdy si při sledování filmu říkáte, že se to může stát i vám. Divák přemýšlí, jak by se v té situaci zachoval. Líbí se mi ten jednoduchý, přímočarý děj. Boj o život. Frozen mohu doporučit jako solidní televizní thriller. Při sledování se oblečte. Bude vám zima! Chválím působivý plakát. Spoiler: Určitě stálo za to vyzkoušet udělat ze svého oblečení provizorní lano, které by případnou seskokovou výšku zkrátilo. Zimní bundy svázané k sobě vydrží. Následná pomoc ve středisku nebyla poté daleko. Vlci jsou velmi plachá zvířata. Někde jsem četl, že v tomto století není doložen ani jeden případ, kdy by vlk napadl a zabil člověka?

Hodnotím 3*

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Lidi řešit tady jak je tenhle film vzdálený realitě apod. je podle mě s prominutím píčovina a zbytečnost, hlavní je že to mělo dobrou atmosféru a i pár opravdu dobrých scén, tak jako když jeden z našich hrdinů se rozhodne seskočit z jednoho z vleků na lanovce dolů na totálně zmrzlý sníh a úplně si zláme nohy.

ondrach

ondrach (hodnocení, recenze)

Dobře, ale k tomu telefonu: nemusíš být maniak, lidé dnes běžně nosí u sebe mobil, stejně, jako občanku nebo klíče. V mraze se vybije, ale i s tím se většinou počítá a mobil je maximálně nabitý a vypnutý pro úsporu energie. Už to ale s tím rozebíráním nepřehánějme :)

Gertrudo

Gertrudo (hodnocení, recenze)

1. vacsinou na zaciatku a konci sezony je to celkom bezna prax.

2. nie kazdy je maniak na telefon, a v mraze sa ti lahko a rychlo vybije(hlavne dotykace)

3. neriskujem, to co stalo vo filme sa realne nestava, kedze vzdy ide horny vlekar dole lanovkou.

ondrach

ondrach (hodnocení, recenze)

Jo, už jsem si ji přečetl. 1. Tak je možné, že někde zavírají, ale ještě jsem to neviděl. 2. Mobil je jedna z nejdůležitějších věcí. V autě bych ho možná nechal, ale po 5 minutách, co bych to zjistil, bych se pro něj vrátil. 3. Tak to dost riskuješ, mnoho štěstí :)

Gertrudo

Gertrudo (hodnocení, recenze)

1. ale byvaju cez tyzdne zavrete.

2. mozes ho nechat v aute, moze sa ti vybit.

3. x krat som to uz robil

4. ok.

Bolo tam ale ovela viac somarin, vsak si len preitaj celu diskusiu.

ondrach

ondrach (hodnocení, recenze)

Proč by se toto nemohlo stát mě? (ignorujme, že v ČR nejsou vlci)
1. V ČR během sezóny, snad i ty nejmenší skiareály, mají otevřeno přes týden, stačilo by přežít jednu noc a byl bych zachráněn.

2. Beru si sebou mobil, takže bych nemusel volat o pomoc z lanovky, ale pomoc bych si zavolal.

3. Nevyjížděl bych nikam lanovkou, když už je po zavíračce.

4. Zapl bych si bundu úplně na fest a hlavu bych schoval do ní.

Tímto chci jen upozornit, nad blbostmi tohoto filmu. Docela jsem se nad tím pozastavoval!

jarkolar

jarkolar (hodnocení, recenze)

Deratizer:  rozhodne je to jednodussi s nohama nahore a taky rychlejsi ... ja jsem si to zkousel tak i tak a ikdyz ciste rukama moc dlouho nevydrzim, s nohama to neni zadnej problem ... jeho problem byly mozna ty tezke boty jestli by s nima ty nohy vubec na to lano vyhodil ... ale nechapal jsem proc kdyz mel zedrene predni strany rukavic, si je neotocil hrbetem do dlane(samozdrtejme by musel prohodit levou s pravou ale stejne)

 

taky bylo divny, ze kdyz jim mrzly ksichty, tak meli porad roreple bundy u krku a nenapadlo je treba si tu hlavu do te bundy schovat atd. ... vyuzit proste svyho dechu taky na ohrati, ti vlci tam pak byli taky trochu scestni, kdyz uz je napadli zdravy a za dne, musely by tam s nima být problémy i během otevírací doby

warv

warv (hodnocení, recenze)

Deratizer: ano jenom s rukama asi je to rychlejsi ale s nohama by zazil mensi bolesti na ruku . a ten lan by tolik nerezal ruce .

Deratizer

Deratizer (hodnocení, recenze)

warv: Jak vis ze by s tema nohama v realu to bylo rozumnejsi nebo lehci? Treba to filmari resili zda ho nechaji splhat  jen  rukama nebo i s nohama a nakonec se treba na zaklade zkusenosti s nekym kdo podobnou situaci zazil, rozhodli takto.Ty sam nevis co by te donutilo v podobne situaci nezapojit nohy. Mozna ze to bez tech noh je lehci a rychlejsi. To vi jen ti co s tim maji zkusenost. Ja osobne napr po tyci v telocvicne jsem vzdy splhal nahoru jen rukama bez pomoci nohou a stejne jsem casto vyhral nad temi co pouzili nohy :-)))

Deratizer

Deratizer (hodnocení, recenze)

Proc by vlci nemohli pobyvat v okoli lyzarskeho strediska v horach, ,kde je jejich domovina??? Krev citi na hodne kilometru, jsou to selmy, lovi si koristi pravidelne, citi krev, jdou po pachu, bezne by se cloveku vyhli, ale kdyz citi krev a pak vidi mrzaka, co to ma za par, tak si ho podaji, tyto zvirata jdou v prvni rade po koristi, ktera je zranena,nemohouci! Tak to v prirode prirozene funguje.

kl1styr

kl1styr (hodnocení, recenze)

Hoyt: Jasny, me prislo divne, ze by se na ni vykaslal....a dalsi vec je,ze mel Joe cerne oteplovacky a Dan bile.

Hoyt

Hoyt (hodnocení, recenze)

kl1styr: Jsem přesvědčený ža na 95% je to tělo Joeho. Tomu prostě nešlo ujet.

kl1styr

kl1styr (hodnocení, recenze)

Zajimalo by me,zda to Joe dokazal a ujel vlkum. Ja si totiz nejsem jistej,jestli je to castecne sezrany telo Dana nebo Joeho. Tusite nekdo?

josefklimes

josefklimes (hodnocení, recenze)

Opravdu nedoufám,že bude pokračování...podle mého názoru by to nepřineslo vůbec nic co by mu pomohlo

mike007

mike007 (hodnocení, recenze)

Je pravda, že bych z té sedačky neskákal...no už vůbec bych nikam nešel bez mobilu :)

ledzepfan

ledzepfan (hodnocení, recenze)

mike : Ano ve stresu člověk naprosto instinktivně a automaticky zapíná nouzový režim"Pud Sebezáchovy" ,který hloupé chování, ohrožující zdraví nebo život minimalizuje na mizivé procento...

mike007

mike007 (hodnocení, recenze)

Bůh ví, jak bysme se zachovali v takové situaci. Ve stresu člověk jedná trochu jinak.

ledzepfan

ledzepfan (hodnocení, recenze)

:D :D jo jasně no- všechno je možné..Třeba je to příběh o třech lidech co se setkali na onkoligii a vyrazili si společně na výlet do hor-všichni mají nádor na mozku o velikosti tenisáku a ten tlak jim prostě dělá zkraty v chování :D ..Otázka je jestli budu sám sebe schopný přesvědčit o tom, že takhle něják to tvůrci opravdu mysleli :D

Gertrudo

Gertrudo (hodnocení, recenze)

To co pises su sice dost nepravdepodobne veci ale moze sa stat ze existuju blbci co by si davali dole rukavice, nevylozili nohy hore atd. Ved si uz len vezmi darwinovu cenu. Proste ber to tak ze sa pozeras na 3 retardovanych ludi s inteligenciou hupajuceho sa konika.

ledzepfan

ledzepfan (hodnocení, recenze)

No tak jasně-já to tu nebudu zbytečně hrotit....jen mi příjde, že i kdyby režisér točil film o totálních idiotech a blbých blondýnách, tak nikoho ani nenapadne sundávat si na noc rukavice-nikoho nenapadne ručkovat po laně bez užití nohou(to je naprosto nepřirozená reakce odporující nejzákladnějším lidským pudům a instinktům).....Fakt ujetost=jsou sami tři opuštění na lanovce,v přímém ohrožení života a jejich největší problém vyvolávající nejvíce zoufalou emoční reakci je fakt,že si musí nachcat do kalhot :D ...no je toto normální?

Gertrudo

Gertrudo (hodnocení, recenze)

ledzepfan: to ze sa hlavne postavy chovaju ako blbci, neznamena ze je to nerealne. Proste to znamena ze reziser nam dal film o troch pakach na lanovke. Podla mna sa vsetko v tomto filme s prizmurenymi ocami moze stat. Iba jedinu vec pokladam za nerealnu, a to je to ostre lano. Dva krat prelozil po nom ruky a uz ich mal dorezane ako keby isiel po ziletkach. Ano niekto tu spominal ze lano nie je hladke, ale urcite nie je ostre, ved je to len zhluk drotov. Maximalne moze byt drsne, co pri prekladani vobec nevadi.

mike007

mike007 (hodnocení, recenze)

Vydržím hodně, ale tohle je opravdu síla. Nechtěl bych to zažít.

ledzepfan

ledzepfan (hodnocení, recenze)

Uff-Dobře napíšu to znovu=Frozen je Survival drama-a survival se už ze své podstaty a charaktéru snaží lidem namluvit,že je o reálných lidech ve zcela reálné krizové situaci-O tom ten žánr je a proto ve většině případů vychází ze skutečných událostí......V tomhle ohledu je Frozen naprostý fail,protože s reálným chováním nemá nic společného...........Přirovnávat tenhle problém k blbosti horrorů, slasherů nebo třeba venezuelských telenovel je úplně mimo a nepodstatné.....To je jako koukat na historické drama z druhé světové války,kde by se mi někdo zcela vážně snažil předhodit situaci,kdy by důstojníci SS kouří trávu s židovským rabínem a u toho poslouchali nejnovější jazzové nahrávky...............Kdyby tu lanovku zastavili mimozemšťani a vlci by nebyli vlci ale vlkodlaci, tak bych chápal i to,že by měla ta holka oblečené jen bikiny......Ale ve chvíli,kdy má jít o jakousi reálnou situaci jako ve Frozen, tak je chování postav holý nesmysl a jde o špatně odvedenou práci....

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

ledzepfan: Ukažte mi tedka nějakej horor kde nejsou sem tam (nebo v horším případě narvané po celej film) stupidní a nelogické momenty. Třeba Vřískot to má v každém díle kdy obvykle vrah ještě vstane klasika :-) a oni do něj šijí jedná básen jako největší drsnáci a přesto je Vřískot tak oblíbenej horor (i u mě abych pravdu řekl ale tohle byla jen ukázka těch nelogických a nerealistických scének u hororů)

Reklama

Reklama