Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (58)

plakát

Obchoďák Sedmé nebe - Konečné zúčtování (2021) (epizoda) 

Musím napsat koment na poslední díl, protože tohle bylo skvělé rozloučení. Tvůrcům se podařilo zakončit celý seriál bravurně. Bylo to zábavné, sentimentální, úsměvné. Výborný díl!

plakát

Machři (2010) 

Tak tohle se nepovedlo. Sázka na populární herce se nevyplatila. Vtípky (byly to vůbec vtípky) byly až nehezky trapné, herci se smáli sami sobě (?), přišlo mi to spíš, jakoby bylo natočeno opravdové setkání těchto hvězd a oni se snažili přetvařovat před kolegy a dělali ze sebe děsný vtipálky. Nuda, trapné, nechutné. Tohle už prosím ne!

plakát

Hardcore Henry (2015) 

První takový snímek svého druhu? Větší řežba z pohledu první osoby zatím určitě není. Tvůrci zvládli natočit brilantní počin, těžko občas chápat jak to udělali. Hvězdu dolů za pitomou a otravnou nadpřirozenou schopnost hlavního padoucha.

plakát

Komando (1985) 

Divák se směje tam, kde to asi tvůrci příliš nečekali (chyby ve filmu a trapné akční scény), hlášky Arnieho však vtipné vůbec nejsou. Nicméně velice oceňuji fakt, že film nemá hluchá místa a pořád se něco děje.

plakát

Duel (1971) (TV film) 

Nemohu se vyhnout srovnání s mým oblíbeným filmem Auto (1977). Narozdíl od něj postrádá Duel nějaký hlubší příběh, což ale neberu jako mínus. Naopak, tato jednodenní událost je dostatečně zajímavá a napínavá. Jestli je však tím, že člověk v podobné situaci jedná nelogicky, nebo hlavní hrdina záměrně jednal tak špatně, to jsem opravdu nepochopil. Kolem jezdily auta ke kterým se mohl hlavní hrdina přidat a jet s nimi, ale on si řekl, že nebude od nikoho žádat pomoc, pojede po silnici opuštěně a vyřídí si to s cisternou sám. Konec je až neuvěřitelně podobný konci Auta, až na ten výbuch. Mohlo to být delší se scénou příjezdu sanitky a policie a odhalením toho hajzla za volantem cisterny. Celkově pohodový film, který svými nelogičnostmi bohužel nemůže Autu konkurovat. Edit 7. 5.: tak jsem o filmu ještě chvíli přemýšlel a zvyšuji hodnocení na 4*.

plakát

Horší než smrt (2007) 

Jako první jsem viděl americkou verzi z roku 2010 a dostatek kvalitního humoru mě donutil dát maximum hvězd. Díky tomu, že je to přesná kopie této britské verze jsem děj věděl dopředu a nesmál se tolik, co poprvé. To však neznamená, že tato verze je horší, proto hodnotím stejně.

plakát

Slova (2012) 

"Mou chybou bylo, že jsem svá slova miloval více, než ženu, která mě inspirovala."