Reklama

Reklama

Včera, dnes a zítra

  • Itálie Ieri, oggi, domani (více)
Trailer

Obsahy(1)

Živočišná Neapolitánka, která se věčnými těhotenstvími brání vězení, bohatá panička z Milána, nahrazující lásku pouhým bezcitným flirtem, či lepší římská prostitutka, do níž se zamiluje mladý seminarista, každá úplně jiná a přesto všechny stejně ženské a okouzlující. Nezapomenutelná Sophie Lorenová v rolích tří naprosto odlišných žen doslova zaplňuje filmové plátno svým neodolatelným ženstvím, jemuž v roli jejích mužských partnerů se stejnou chutí přihrává neodolatelný Marcello Mastroianni. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (169)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Docela zvláštní italský povídkový film. Je rozdělený na tři příběhy a každý je úplně jiný. Nejvíc se mi líbil první a poslední. První vypraví o rodině, která se pomocí neustálého rození dětí snaží matku zachránit od kriminálu. Místy díky tomu vznikají dost vtipné situace. Druhý se celá odehrává celý za jízdy v autě a je poměrně krátký. Poslední se zaměřuje na prostitutku, která nechtěně svede na scestí budoucího mladého kněze. Ani tam není nouze o vtipné momenty. "Bude chovat!" ()

janek85 

všechny recenze uživatele

Tohle je zvláštně pojatý film, který se skládá ze tří příběhů. V každěm příběhu hraje vynikající herečka Sophia Lorenová a vynikající herec Marcello Mastroianni. V prvním příběhu se mi líbil originální námět. Atmosféra byla rušná a humorná. Sophia Lorenová tam hraje těhotnou a hraje ji opravdu dobře, taky Mastroianni hraje dobře. Hudba mi přišla dobrá. Tady v příběhu byly ale nejpovedenější scény, samé humorné. Když bych chtěl hodnotit první příběh, tak ode mě dostane 4*. Druhý příběh už ubíra na kvalitě. Tam už není tolik humorných scén, hudby ubylo a celé to nemá takový šmrnc. Jen snad mě povzbudily výkony, Sophia hrála bohatou ženu. Za druhý dávám bohužel 3*. Třetí mě zase celkem dost dobře povzbudil. Tady opět přibylo humoru, hudba byla o něco lepší, výkony se o hodně zlepšily. Sophia hrála prostitutku, hrála ji opravdu dobře. Taky Mastroianni hrál, obzvlášť v tomto příběhu, nejlépe to uměl, když byl natěšený na sex a přitom k ničemu nedošlo. Třetí byl o něco lepší než první, ale stojím si za 4*. Včera, dnes a zítra je taková dobrá komedie, kromě druhého příběhu. Za celý film dávám 4*. 79% ()

Reklama

angel74 

všechny recenze uživatele

Všechny tři povídky jsou velmi vydařené. Na rozdíl od většiny zdejších recenzentů mě asi nejvíce oslovila ta druhá, která je nejkratší. Tvůrci v ní jdou dost na dřeň a s ničím se moc nemažou, i proto působí nejúderněji a připadá mi nejlépe vypointovaná. Všem příběhům jednoznačně vévodí smyslná Sophia Loren, nutno však říci, že ani Marcello Mastroianni se nenechal nijak zahanbit. Popravdě je to možná poprvé, kdy jsem se při jeho hereckých výstupech opravdu bavila. (85%) ()

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Tři povídky a tři různé ženy v podání Sophie Loren, které mají k lásce každá trochu jiný přístup. První povídka je zcela nejlepší - o ženě, která se vyhýbá vězení tím, že rodí jedno dítě za druhým. Další dvě jsou bohužel jen průměrné. Celkově to tedy dá za lepší 3*. Velkým plusem je krása a živelnost Sophie Loren a herecké umění Marcella Mastroianniho. ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Povedené tři povídky, kde excelují Sophie Loren a Marcello Mastroianni. První povídka je návod, jak zůstat na svobodě a nedostat se do basy, prostě stačí být neustále v jiném stavu. Perfektní italská rodinka, kde mladý Ital nepracuje. Musím uznat, že tady Sophie Loren směle konkuruje hereckým výkonem a temperamentem mé favoritce Gině. Druhá povídka, je krátká a kladl jsem si i otázku proč to někdo natočil. Prostě bohatá panička se nudí, když je manžel pryč. Třetí povídka opět skvělá a zase dominují vynikají herecké výkony. Lehká děva Sophie okouzlí mladého adepta teologie a její milenec Marcello pak musí "trpět". Celkově báječná italská klasika. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (10)

  • Väzenské scény boli natočené so skutočnými väzenkyňami. (Arsenal83)
  • Červené auto ve filmu nese název Ferrari 250 GT California Spyder a patří mimořádně k vzácným vozům – pouze 56 těchto vozů bylo vyrobeno a některé se prodaly za více než 10 milionů amerických dolarů. (ČSFD)

Reklama

Reklama