Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Sitcom FM sleduje neurotického indie DJ Lindsay Carola a jeho povedené kamarádíčky při každodenní práci v jejich vlastním indie rádiu FM 86.5 (též Skin FM), kde všichni neustále dychtí po slávě. V každém díle se objeví jedna méně známá anglická kapela, která naživo zahraje jednu písničku.
Lindsay se snaží proslavit jako DJ a má neustálé problémy s ženami a především sám se sebou. Jeho problémy mu usnadňují jeho kolegové - Jane, která je typickým příkladem ženy ženoucí se za sexem a využíváním mužů, a Dom, který v seriálu vystupuje jako největší pařmen - probuzení se na trajektu uprostřed oceánu nebo vykonání potřeby do klobouku frontmana Subways pro něj není problém, kamarádi naráží i na jeho historii v "boybandu". Ač se to zdá neskutečné, jemu i Jane se daří protloukat životem bez větších problémů, jediný, kdo selhává na všech čarách je Lindsay, kterému nepomohou ani upnuté jeany.
V každé epizodě uvidíte naživo jednu z anglických skupin - The Charlatans, The Wombats, Guillemots, Ladyhawke, The Subways a Sway. V FM se také mihnou známé osobnosti jako Justin Hawkins, Marianne Faithfull, Toyah Wilcox, Jamie Theakston, Konnie Huq a Tim Westwood. (Wild_man)

(více)

Recenze (44)

Zbyisek 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nový britský seriál s originálním začleněním skutečných kapel přímo do děje. Celý seriál je tak trochu neotřelý. Pro někoho možná příliš potrhlé, odvážné a nevšední, pro mě však vysoce humorné a svěží. Parta lidí z rádia Skin FM je docela šílená. Ještě šílenější jsou ale průsery, kterých se tihle týpci dopouštějí. O drsné vtípky a bláznivě trapně vyhrocené situace tedy rozhodně není nouze. ()

rawen 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli se plánuje ještě jedna série, ale klidně bych ji snesl, FM fenoménu zvanému "Britský komediální seriál" ostudu nedělá a bavil mě dostatečně, není to sice žádná extraklasa Linehanovy velikosti, ale je to velice příjemná záležitost založená hlavně na Chrisovi O'Dowdovi, jehož postavička má nakonec s Royem z IT Crowdu hodně společného... Dobré, bavilo. 8/10 PS: nekomerční rádio = velice vhodné prostředí pro podobný projekt PPS: druhé shlédnutí -> slušná zábava, ale nic extra, tj 7/10 ()

Reklama

Redík 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, že po vystoupení Chrise O'Dowda v seriálu IT Crowd čekal každý obrovskou komediální pecku. Každý čekal seriál, který bude IT Crowd zdatně konkurovat a šlapat mu na paty. O to větší zklamání teď všichni cítí. To se bohužel projeví i na jejich hodnocení seriálu. Ač se jedná o seriál kvalitní, slávy a popularity IT Crowd určitě nedosáhne. Na mě FM působí ale velmi příjemně. Po pilotu jsem si sice říkal, že to nebude uplně to pravé, ale druhý díl mě vyvedl z míry. S každým dalším dílem mám postavy raději a seriál u mě stoupá na oblíbenosti. Po pilotu bych hodnotil 60%, po druhé epizodě 70%, ale po třetí epizodě to je už 80%. Velmi příjemných 80%. Myslím, že hodnocení už se dál zvedat nebude, ale i tak jde o povedený kousek, jež budu rád sledovat a bude mě bavit i nadále. ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Nahrada za It Crowd to vskutku neni ale hlaska pada za hlaskou a tvurci si evidentne nebrali servitky z niceho. Je to vazne surove a na sitcom se tu slusne nadava a hazou se pomerne neslusne hlasky. Ale o to je to lepsi. Nektere hlasky jsou fakt paradni. Vylozene doporucuji. Jo a jeste bych zminil hudbu a hlavne kapely co v kazdem dile hrajou vetsinu jich znam a libi se mi takze jenom chvalim. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama