foto

Daniel Kaluuya

  • nar. 1989
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2017 Get Out
2015 Sicario: Nájemný vrah
2014 Babylon (TV seriál)
2013 Chceš pěstí?
Jonah
Kick-Ass 2
2011 Černé zrcadlo (TV seriál)
Patnáct milionů meritů (S01E02)
Fades, The (TV seriál)
Johnny English se vrací
Random (TV film)
2010 Dítě
Chatroom
2009 Fm (TV seriál)
Pán času: Planeta mrtvých (TV film)
Psychoville (TV seriál)
The Philanthropist (TV seriál)
10 Minute Tales (TV seriál)
2008 Cass
Delta Forever (TV seriál)
2007 Comedy: Shuffle (TV seriál)
Ruddy Hell! It's Harry And Paul (TV seriál)
Skins (TV seriál)
The Whistleblowers (TV seriál)
2006 Shoot the Messenger
That Mitchell and Webb Look (TV seriál)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
2005 Pán času (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)

TV pořady

1988 This Morning (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace