Reklama

Reklama

V Rusku existuje park, kde slibují ohromný zážitek z paintballu. My sledujeme skupinu neznámých lidí, ze které byl utvořen tým zelených. Jejich úkolem je během 24 hodin najít všech 6 vlajek a kufrů, ve kterých najdou předměty, které by se jim mohly hodit. Jde o velmi nesourodou skupinu a první velká zkouška je hned u první vlajky, kde na ně zaútočí protivníci. Jedna z žen i tak dokázala najít kufřík a v něm byla neprůstřelná vesta. Nejprve nikdo moc nechápal, k čemu jim bude, ale brzy byl zastřelen jeden z členů skupiny. Skupina se tedy dala na útěk, přesto jeden po druhém umírali. Skupina se setkala s členy týmu oranžových a brzy jim bylo jasné, že je nezabíjejí oni. I tak ale oranžové zabili. Jedna ze zelených si navíc všimla kamer po celém lese, takže jí došlo, že někdo ten masakr pozoruje. Když už zbyli jen poslední čtyři hráči, rozdělili se do dvojic, aby našli poslední dvě vlajky. Jeden tým byl zlikvidován velmi brzy. Během jejich vraždění nám je odhaleno, že jde o hru o přežití. Za pozorování těch vražd platí diváci velké peníze, tudíž očekávají dobrou show. Poslední žijící pár tuší, že nikdo další nepřežil. Muže ještě za světla popálí v obličeji kyselina, v noci už je rovnou zabit. Posledním přeživším je Anna, která ve tmě najde vysílačku vraha... (TV Prima)

(více)

Recenze (103)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem si udělal žebříček hororů, které by stály za to zhlédnout a Paintball se sice vyhříval na posledním místě v hororech za rok 2009, ale tak nějak jsem doufal, že by mě film díky netradičnímu názvu mohl zaujmout. Ale opak je pravdou a musím uznat, že tento horor je opravdu blbost. Grupa lidí, kteří jsou na začátku ultratvrdí a nic na světě je nemůže zaskočit, je vypuštěna do přírody a očekávají tradiční souboj dvou týmů proti sobě. Vše zabírá naprosto tragická kamera a já brzy zjišťuji, že tohle bude velký provar. Náznakem k lepšímu byly pohledy infra kamery, kdy borec vidí to co ostatní nevidí (např. lidi kdesi v zemi v nějaké zřicenině). Ale to byl jen zmar a stejně se to nakonec zhouplo k debilní akci s blbým dějem a vraždami. Ani dokoukat jsem to nechtěl, ale nekonec jsem to vydržel a bylo mi vysvětelo o co že to ve filmu vlastně šlo. No a řeknu vám, že to byla další maximální kokotina. Tohle se španělským ptáčkům nepovedlo, ale při pomyšlení na ostatní skvělé španělské horory jim tento přehmat odpustím a rychle na něj zapomenu. 20% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Film z řady tzv. loveckých snímků. Naivní hráči se nechají s pytli na hlavách odvézt do pustiny, kde zjistí, že není hra, jako hra. Slibný námět v těžce amatérském provedení. Nepříjemná skákající kamera nutí oči kmitat sem tam. Navíc často mate, jelikož divák neví, zda kamera jen ukazuje, a nebo zda je očima někoho jiného. Postava pak stojí uprostřed lesa, kamera se okolo ní plíží a různě poskakuje, čekáte, kdo ji přepadne, a pak nic. Kamera totiž jen snímala scénu... Hrubě zklamaly gore efekty, které v černobílém vidění působí až směšně. Postavy zoufale pobíhají, blábolí nesmysly, ženský předpisově ječí a vzdychají a všichni dělají takový bengál, že by je našel okamžitě hluchý i slepý. Hvězda za les, druhá za závěr, který trošku napnul. Celkové odfláknutí potvrzuje již v úvodu mikrofon trčící shora v autě... ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Nikoho asi nepřekvapí, že i tady hraje prim bezmyšlenkovité pobíhání od nikud nikam, které je zabaleno do klasického formátu postupného vyvražďování skupiny lidí, což mě už pár let nebaví. Musím však ocenit rychlý rozjezd. Právě hodinové okecávání, které zbytečně oddaluje jatka, je tím největším nešvarem většiny nízkorozpočtových hororů. ()

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Tak v prvé řadě to nemá s hororem nic společného. Zase si někdo plete pojmy thriller vs horor. V druhé řadě to má příšernou kameru, ze které za chvilku bolí oči. Za třetí - postavy neustále řvou a všechno komentují, jak nějací retardi, takhle se lidi nechovají, zvlášť v takovéto situaci, kdy tím prozrazují svoje pozice. To jejich hysterčení je na zabití, takže žádné sympatie. Za čtvrté - celý smysl filmu mi nějak uniká, motivace, důvod, o co vůbec těm organizátorům šlo. Za co jsem se ale styděl nejvíc, byl úvod. To jak se z paintballu dělala reálná střílečka, celá ta scéna, kdy pobíhají kolem vraků aut a těsně kolem nich sviští kuličky s barvami, všichni strašně akční a ustrašení, pak jak vběhnou do toho autobusu a: "Všichni v pořádku, dostal to někdo?" NE! Tak takhle hraní paintballu opravdu nevypadá!!!!! To byl neskutečný trapas, člověk co v životě hrál paintball, se nad tím prostě musí smát. P.S. Vážně bych chtěl vidět člověka (ženskou zvlášť), co jde hrát paintball pouze s brýlemi, tedy bez kopletní ochrany obličeje. Cha cha. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Začal som si pomaly zvykať, že v Španielsku sa v posledných rokoch točia celkom dobré horrory. Hlavne z toho dôvodu som siahol po snímku "Paintball". No tento krát ma španielska produkcia hodne sklamala. Príbeh o bande hlupákov, čo po sebe strieľajú farbou naplneným projektilmi ma vôbec nezaujal. Nezmenilo sa to ani vo chvíli, keď ich začal niekto jedného po druhom vraždiť. Furt to bola nuda. Herci mi boli nesympatickí. Dialógy idiotské. Navyše ma ešte otravovala aj tá rozkývaná kamera. * ()

Galerie (30)

Související novinky

Půjde po vás Hitman 2

Půjde po vás Hitman 2

26.05.2010

Přestože jednička nenadchla ani fanoušky hry firmy Eidos, ani „běžné diváky“, s rozpočtem 30 milionů vydělala jen v kinech rovnou stovku, takže zabiják s kódovým označením 47 se vrátí. Scénář Kylea… (více)

Reklama

Reklama