Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sedmnáctiletému Aaronu Miltonovi (Kyle Gallner) se dostane zajímavého druhu vzdělání, když se zamiluje do čtyřiatřicetileté Lindy (Laura Allen). Linda je mladá, atraktivní žena, která se vrací na univerzitu, aby se zde rozhodla, jakým směrem se bude v budoucnu ubírat její život. Lindin podivný vztah s mladičkým studentem se však začíná zamotávat ve chvíli, kdy se Aaron seznamuje s její čtrnáctiletou dcerou Beth (Brittany Robertson). Sarkastická dívka vidí v Aaronovi svou životní lásku, díky čemuž vzniká nefungující milostný trojúhelník, o kterém se nikomu z nich nezdálo ani v těch nejhorších nočních můrách. (Allien.9)

(více)

Recenze (31)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Poměrně neuvěřitelný (a tím myslím fakt k neuvěření) příběh mladýho Amíka, co se dostane coby zázračné dítě na univerzitu, kde se zamiluje do svý trochu starší sexy spolužačky. Jenže pak je tu ještě její sexy dcera a taky sexy (fakt?) sousedka, která se tváří jako bůhvíco (čti: intelektuálka). Nakonec se ukáže, že až tak intošácká není. Do toho všeho protektorářská matka, zamilovanej polda, trochu trávy a plno sexu ve vzduchu. Ne, nebylo to úplně špatný, ale čekala jsem víc originální vyústění celé té (opravdu prekérní?) situace. Body navíc má hlavně Brittany Robertson za Beth, která jediná (ač nejmladší) věděla, co opravdu chce. Takže být Aaronem, počkala bych si dva tři roky a pak bych se vrhla do postele Beth, která jediná to měla v hlavě srovnaný (btw víc než Aaron). ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Nenápadný film, ale pre mňa veľmi milé prekvapenie. Spočiatku som sa bál, či to nebude len ďalšia "komédia" o vysokoškolskom životnom štýle plnom nezáväznej "zábavy", no napokon sa z toho vykľulo čosi oveľa hlbšie a silnejšie. Pre mňa to bol najmä krásny príbeh o hľadaní opory a spriaznených duší, ktoré vám pomôžu cítiť, že v živote máte niekoho s kým môžete zdieľať svoje radosti a starosti. Veľmi sa mi páčilo ako tu bol poňatý vek a ľudská rovnocennosť, ale aj tie dve prelínajúce sa dejové vetvy - jedna školská a druhá skôr intímnejšia. Pre niekoho to možno bude len nejaká bezduchá strnulá dráma, pre mňa to bol vcelku výnimočný film o živote, priateľstve a intimite. Britt Robertson zahrala 14-ročnú Beth znamenito, aj keď spočiatku trošku tým sarkazmom išla na nervy - ale ako sa ukázalo, tak to bol len jej "obranný mechanizmus". P.S. Komédia to nie je! ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Mám rád tieto malé filmy. Majú srdce a aj to moralizovanie im zoberiete bez výčitiek. Zároveň ma teší, že sa tvorcovia rozhodli ísť inou cestou ako Absolvent, čo im sťažuje hru, aj keď sa to samé ponúkalo. Niečo na štýl Cucáka, ale citlivejšie ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavý mix komedie a dramatu. Už dlouho jsem neviděl film, který by takhle plynule a natvrdo přecházel mezi žánry. Mělo to zajímavý nápad, ovšem dle mého názoru by šlo z toho vytřískat ještě trošku víc - zejména po emoční stránce. Avšak koukalo se na to velmi příjemně, herecké výkony byly na hodně dobré úrovni. Brittany Robertson, ačkoli mi v mizerném Secret Circle přišla krajně nesympatická, tahle role sedla naprosto perfektně a napravila tak u mě svou reputaci. Hmmm, pokud bych náhodou skončil v jejím pokoji a bylo ji opravdu těch proklamovaných 14... well... asi bych skončil za mřížema... Docela dlouho jsem se rozmýšlel nad hodnocením a nakonec jsem usoudil, že si film těch 5* zaslouží. I když trošičku těsně. ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Moc se mi líbilo, že se Aaron choval jako normální kluk, žádné veleoduševnělé scény, které by se k jeho věku (17) nehodily. Aaron byl zkrátka boží, dokonce i po vodě umí chodit! Na rozdíl od ostatních komentujících bych si na jeho místě nevybrala ani mamču Lindu ani "Beth-s-perfektníma-kozama", ale rozhodně a jednoznačně přírodní dívku z kolejí. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama