Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Někde uprostřed Afriky dojde k letecké katastrofě. Nehodu přežije hrstka lidí, kteří budou bojovat s tlupou zombie. Podaří se jim utéct před strašlivou smrtí? (LIVINGDEAD)

Recenze (87)

tron 

všechny recenze uživatele

Zombies sú všade. Všetko tu už bolo. Alebo nie? Alebo nie. Aspoň ja teda neviem o žiadnej zombíčine, ktorá by sa odohrávala v Afrike a infikovanými by boli miestni černosi. To snímke automaticky dodáva punc relatívnej originálnosti. Potešia tiež viaceré šikovné nápady v scenári, pekná výprava (a to Afriku moc nemusím) a v neposlednom rade sympaťácke ústredné, netradičné, chlapské duo. U mňa spokojnosť. ()

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

Ultra levný bored-zombie film!!! Levný rozpočet = zombie mají jen bílé čočky + dlouhé a snad i opakující záběry nudné Afriky ( poušť, vesnice, poušť, vesnice) + nesympatická verze McGyvera. Ve výsledku se víc než celý film člověk kouká jak šourající lidé někam jdou, něco jim upadne a něco kousnou. A jeden Američan tam kosí zombíky kalachem a mačetou zároveň, opravuje auta a rádia a ještě stihne zachraňovat malý děti (?!). ()

Reklama

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Další rozkošná road movie, tentokrát po afrických savanách. Je sice trošku problém s palivem a chladící kapalinou, ale zato potkáte spousty stopařů, kteří vám pomůžou problémy vyřešit razdva. Černé zombie jsou zcela jistě fajnovka, ale zatímco tady, tady a tady pomalejší děj nevadil (no u posledního už trošku vadil), u téhle černošské putovačky bych nemilosrdně řezal minimálně 20 minut. Práce mačetou byla ale na vynikající úrovni a kdyby se tvůrci poučili například z Hotelu Rwanda, věděli by, že i bez munice se dají elegantně řešit hodně početné problémy. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Super Nápad! Zombíky v Africe, jsem ještě neviděl.. Nicméně po první půl hodině jsem uvažoval, že film Vypnu.. Naštěstí, Příběh mě začal zajímat více a více. .Celé to bylo krásně zajímavý, Škoda, že zombie chodili příliš pomalu, za to ubírám jednu hvězdu.. Ubírá to Akci, Tempo.. Trošku mě překvapil nečekaný a smutný Závěr.. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Opravdu velké a nečekané překvapení!! Zombárna v Africe, kde cestují nehostinnou přírodou běloch s černochem, střílej a mordujou nekonečný množství plížících se černošských zombií a hledají jakékoliv útočiště. Film v podstatě bez děje, bez vysvětlení, bez varování, bez "Romerovské kritiky" ... pouhá beznaděj a desítky masakrů zombií. Opravdu nenudící a působivý snímek, který mne velmi mile překvapil, pohltil a neodradil ani dlouhou stopáží. Temnota sama... ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama