Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Někde uprostřed Afriky dojde k letecké katastrofě. Nehodu přežije hrstka lidí, kteří budou bojovat s tlupou zombie. Podaří se jim utéct před strašlivou smrtí? (LIVINGDEAD)

Recenze (87)

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Zasazení zombie na černošský kontinent byla trefa do černého. Nemám problém s nedějovostí, co mi ale vadí, je, že ten film nemá pořádný cíl (banální historka o záchraně rodiny, zlatá McCarthyho Cesta, kde rodinka chtěla aspoň k moři). A vůbec, není to ani moc dobře odvyprávěné. Obrazově ale paráda, vůbec to nevypadá na low-budget, který to určitě mělo. ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Němý film, kde ZOMBIE hrají černí domorodci. Jak komické. Maskéři neměli žádnou práci. Na černém ksichtu se totiž nedá nic udělat. A tak jen pomalu lezou. Extrémně pomalu. A film se táhne a táhne. Děj? Žádný. Herecké výkony? Dva vojáci jdou a jdou, občas vystřelí, chvíli jedou autem.... tohle by zahrál každý pitomec! ODPAD! ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Super Nápad! Zombíky v Africe, jsem ještě neviděl.. Nicméně po první půl hodině jsem uvažoval, že film Vypnu.. Naštěstí, Příběh mě začal zajímat více a více. .Celé to bylo krásně zajímavý, Škoda, že zombie chodili příliš pomalu, za to ubírám jednu hvězdu.. Ubírá to Akci, Tempo.. Trošku mě překvapil nečekaný a smutný Závěr.. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,MRTVÍ JSME TAK JAKO TAK“....... /// Konečně se nám zombie apokalypsa rozšířila i do Afriky (ale že těm klukům vopálenejm chutná!). Jsou všude: na poušti, v buši, u moře, v polívce..... A do toho se na pláži vylodí letadlo s partičkou běloušků. No, partička....vlastně jsou tři. Jeden to má v píči a nechá se hned sežrat, druhej vezme roha a ten třetí obleče maskáče a vydává se na svoje soukromý safari. Bez zvířat. Africký mudrování o trestu a přírodě mohlo fungovat tak před 50ti lety. Ostatně všechno mi tu připadá, jako by to měl bejt první film o ,,hladových“ spoluobčanech. JE TU NĚCO NOVÝHO? Afrika. Málo vody. V noci kosa. Soráč, ale na to, že má jít o kejhák a o zombíky celkem nuda. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že černoch v noci je stejnej jako černoch v tunelu. 2.) Zajímá mě, co vyřeší všechny konflikty v Africe. 3.) Mám strach, že s mačetou neodvedu stejnou práci jako s pistolí. 4.) Thx za titule ,,Tysa“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Proč se to děje?" ,,Příroda se nejspíš snaží udržet křehkou rovnováhu..." Nepochopení filmu plyne zřejmě ze špatného žánrového zařazení. Ano, jsou zde strašidelné scény, atmosféra místy houstne a smrt je všude kolem. Leč...spíše jde o podobenství, mystické drama či o hledání. Ústředním motivem je cesta plná překážek. Co se nachází na jejím konci? Lze si jen domýšlet. Kvalitní gore efekty, uvěřitelné zombie, dusný africký vzduch, čarokrásné přírodní scenérie. Nakonec není důležité, jak se to stalo, ale co bude dál...bude-li vůbec něco. Vhodně zvolená hudba (Imran Ahmad), která je střídána až bolestným tichem, navozuje patřičné napětí i chvíle oddechu a přemýšlení. Smrt doslova na každém kroku čeká na svoji příležitost a postavy se snaží nedat jí šanci. Jenomže síly pomalu ubývají... ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama