Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv Gervais (Eric Judor) už po léta honí krále zlodějů Curtise (Ramzy Bedia). Nyní má jedinečnou šanci - z Paříže náhle zmizeli všichni obyvatelé a zůstal pouze jeho protivník. Francouzskou akční komedii natočili herečtí představitelé obou hlavních postav.  Francouzská akční komedie vám předvede město plné světel - Paříž, jak jste ji doposud nikdy nespatřili. Gervais (Eric Judor) je policejní detektiv, který už po léta honí mazaného krále zlodějů Curtise (Ramzy Bedia). Ten mu zatím vždycky unikl a udělal z něho hlupáka. Jednoho rána se však Gervais probudí v liduprázdné Paříži, z níž zmizeli všichni obyvatelé. Vlastně ne úplně všichni. Zůstal tu Curtis, který se řítí prázdnými ulicemi rychlostí závodníka formule 1. Jsou tu jenom oni dva, Paříž je pouze jejich. Není to ta nejlepší příležitost pro zakopání válečné sekery? Jenže to neznáte Gervaise. Ten má jediné přání - dostat Curtise za mříže. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

kOOzy

kOOzy (hodnocení, recenze)

To je moc. Výsluch, zvali cigarety a zbraň na zem | strih cigarety su na stole | strih cigarty su na zemi | strih cigarty su na stole | strih cigarety na zemi :D

sawyerlost

sawyerlost (hodnocení, recenze)

Tento film je na francouze velmi slabý. Francouzi umí dělat komedie, ale tohle se jim vůbec nepovedlo. Zdá se mi, že jsou ty vtipy ,,šmrnclé" američanama.

Skripi

Skripi (hodnocení, recenze)

Tiež som to nedokukal, totálna stupidita ma sem tam aj trocha rozosmiala ale stupídny film je to aj tak .... :(

Navajo

Navajo (hodnocení, recenze)

Nejde sice o žádný kinotrhák,ale nasmál jsem se do sytosti.Scéna skoku gangstera ze střechy,prostě paráda.Nebo příchod svědka do kostela,to už mě bolely panty.Nejsem žádný náročný divák,ale tento film mě opravdu rozesmál!!!!

SKreyn

SKreyn (hodnocení, recenze)

uff, o ničom film, akože komédia, hehe, však som sa za celý čas filmu zasmial asi raz... *

Reklama

Reklama