Reklama

Reklama

Tajemství šéfkuchaře

(pořad)
všechny plakáty
Česko, 2009

Účinkují:

Petr Jančařík

Obsahy(1)

Naučte se vařit přímo s mistry svého oboru! Nejvyhlášenější odborníci Vám ukáží návody, recepty, zajímavosti a rady ze svých kuchyní. (oficiální text distributora)

Recenze (7)

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Petra Jančaříka už hezkých pár let na žádné zajeté TV nepotřebujou, tak si ho vyhlídla televize nová, začínající. Že ví o vaření hovno, nikoho asi v tu chvíli nezajímalo, a že vypadá příšerně, to nejspíš taky ne. No prostě ho tam mají, natáčí další a další díly, zatímco já jsem se po pár mrknutích dobral k tomu, že už to nechci nikdy vidět (a to mám většinou pořady o vaření rád). ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Obsahem zajímavý ale co ten moderátor??? To už do kulinářského řemesla může zasahovat opravdu kde kdo..Rádoby vtipný pan Jančařík to vážně neokecá..Mám pocit že panu Jančaříkovi ani tak nejde o tento pořad, jako o to kvalitně a za babku se najíst a pěkně si naplnit bachor..Jablko ale nepadá daleko od stromu, když už zde působí jeho mladší syn (který je rovněž na Nově) a Jančařík ml. pak uvádí ještě pořad Cyklostezky....Že by nový rodinný podnik? To nevím, vtipu v jeho podání ale nerozumím a nebo se mi rozumět ani nechce..To všechno sráží tenhle pořad až na úplné dno! Apropo, v současnosti tento pořad vysílá stanice Public TV ale asi kolem desáté hodiny večerní (když tak mě opravte jestli se vždy jedná jen o reprízu?), ale to snad nemyslíte vážně že někdo má chuť po tak náročném dni sledovat druh tohoto pořadu tak dlouho a ještě při něm něco vařit:-) ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Nemyslim si, že je to pořad, na kterej by se nedalo dívat. Nějaký záběry ze zákulisí ok, Jančařík nic moc, ale myslím, že znám dost o hodně horších pořadů. ()

Rahowaa odpad!

všechny recenze uživatele

No tak komentáře k jídlům i samotné přípravě jídel, pana Jančaříka, je naprosto děsivá někdy, až trapná!Petře měl ses raději držet Magionu... ()

Reklama

Reklama