Reklama

Reklama

Green Lantern: První let

  • USA Green Lantern: First Flight
Trailer

Před více než třemi miliardami let rasa nesmrtelných známá jako Strážci vesmíru, vytvořila tým hrdinů a dala jim za úkol chránit svobodu a právo ve všech galaxiích. Každý z nich dostal prsten s jedinečnou mocí, který umožňuje svému majiteli ovládat svět kolem sebe a omezují ho pouze fantazie a vůle toho, kdo jej nosí. V animované dobrodružné sci-fi se představuje pilot Hal Jordan, jemuž umírající mimozemšťan nabídne právě tento prsten moci a s ním i členství v hrdinské intergalaktické policii. Hal nabídku přijme a stane se tak prvním pozemšťanem v jednotkách Green Lantern. Brzy ale odhalí rozsáhlé spiknutí, které ohrožuje celou strukturu Green Lantern, a musí využít všech svých právě nabytých schopností, aby byl ve vesmíru zachován mír a řád. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

Herráček 

všechny recenze uživatele

Tohle není ani tak komixovka jako skoro slaďoučká pohádka pro děti (dobrá... až na tu slečnu, která vlastně nebyla až tak úplně hodná...) A nebejt tam veverka, pro který mám slabost, tak jsme ještě níž... Tohle byla prostě ta klasická pohádka, na které jsem se vydržel dívat když mi bylo deset... V té době jsem je vlastně doslova hltal... Leč tahle přišla o devět let později a na mém vnímání se to nutně muselo projevit... ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Najdi ho......... Kreslený příběh o tom, jak člověk k prstenu přišel a stal se členem skupiny "Green Lantern". Koukám, že prsten má podobné vlastnosti různých "udělátek" jako má Maska. Akorát, že tady to má zelený nádech. CITÁT - Pomalu Broučku......... Člověk ve Vesmíru - neschopný, drzý a dělá jen zmatky. CITÁT - Ty jsi mě měl za zelenáče ?......... V čirém jasu dne i v temné tmě, zlo nikdy neunikne mě. Nech ti již ke zlu zhlížejí, moc mou seznají, tu záři zelenou. Povedený, pěkně kreslený a dobrodružný. Postavu Kilowaga namluvil Michael Madsen. ()

Reklama

dee-key 

všechny recenze uživatele

Rychlý start, svižné tempo a přímočarý děj. To jsou atributy prvního letu. V superhrdinských filmech toho asi vážně moc nepřekvapí, snad jedině příběh jak se stal hrdina hrdinou, pojetí jeho postavy a jak moc pěkně je ten panáček vybarvený. A tady v tom filmu se snoubí všechny možné průměry. Přesto jsem se dobře pobavil. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Animované komiksy jsou prostě fajn. Tentokrát to na 4* nebude (3,5* by bylo akorát...), protože pro mě je chlapík s prstenem furt trochu mimo dnešní svět hrdinů (jako Wonder Woman, ale ta má minimálně dvě přednosti ...), ale kvalita popřít nejde. Vizuálně jde o příjemně zelený snímek, v kterém se tvůrci nebáli ukázat nejen planetu Zemi i zbytek důležitého vesmíru. Jsem opět rád, že komiksové filmy jsou tvořeny v této pěkné animaci, nestojej hromadu milionů, tvůrci nejsou vázáni "tohle divák nezkousne" a tak podobně. de o příjemnou zábavu, kterou si klidně s chutí zase někdy zopakuji a aspoň o něco víc vím o další komiksové postavě, která třeba jednou přejde i do filmu hraného... ()

CrypzzXD 

všechny recenze uživatele

Milé překvapení. Animace je fajn, akce je velmi slušná a patřičně monumentální (snímek se s ničím nezdržuje a pálí nás od akce do akce hned od počátečních minut) a navštívení dalších světů, a následné přemístění děje výhradně na planetu Oa velice potěšilo. Kdyby takto vypadal hraný film, vůbec bych se nezlobil. 8/10 ()

Galerie (54)

Reklama

Reklama