Reklama

Reklama

VOD (1)

Thea Clayhillová pracuje v malém vydavatelství jako sekretářka arogantního šéfa Jerryho Steinwalda. Ten ji pověřuje spoustou ponižujících úkolů, za každou drobnost ji peskuje a nakonec se ji rozhodne propustit. Dívka se však po smrti rodičů stará o mladší sestřičku Emmu a nemůže si dovolit o práci přijít. Aby si ji udržela, řekne Jerrymu, že je těhotná. Lež skutečně zabere a práce jí zůstane. Jenže teď musí vyřešit, co se svým "těhotenstvím", zejména když se informace rozkřikne a všichni se k ní začnou chovat hezky a pozorně. S pomocí kamarádky Lisy a umělého bříška předstírá úspěšně jiný stav a přitom horečně přemýšlí, jak ze zapeklité situace ven. Jerry musí načas odjet z města a firmu převezme jeho sympatický bratr Nick. Aby pro vydavatelství získal knihu Suzie Cavandishové, vezme s sebou na setkání se spisovatelkou Theu, která ji přesvědčí. Nick pak rozjede ve vydavatelství novou divizi, zaměřenou na rodinu, a chce Theu jmenovat editorkou. Navíc se mezi ní a Nickem začne rodit romantické pouto. Thea si nového života užívá tak opravdově, že se jeho součástí stane i její těhotenství. Emmě se to však nelíbí a snaží se sestru přimět, aby se ke lži přiznala. Nejprve náznaky, později přímo, a když nic nezabere, přistoupí k sabotážím. Thea se brání, ale pravda nakonec vyjde najevo. Bohužel v tu nejméně vhodnou chvíli. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (95)

ESNYR 

všechny recenze uživatele

Lindsay Lohan je možná hezká holka (nebo alespoň byla v době nedávné) ale to že hraje většinou v takových filmech jí teda v kariéře feťačky moc nepomáhá. Prázdný film, který je opět založený na "nedorozumění/lhaní/výmluvách" hlavních aktérů, kteří jsou opět naprosto slepí, imbecilní a mentálně zaostalí, protože nepoznat že ta holka předstírá že je těhotná, je přinejmenším podivné. Přirovnal bych to k podobné situaci kdy holka předstírá že je kluk, nebo kluk předstírá že je holka a všichni kolem jsou slepí jak patrony. Snad by si to zasloužilo nějakou tu hvězdu za pár vtípků, ale žádný zázrak to není (nedokoukáno) Ehmmm..... jen takový dodatek :amíci jsou vážně idioti a tupci jakých není rovno, protože jen vypatlaná palice bez mozku, by naschvál shodila těhotnou ženu do bazénu. K tomu snad není co dodat. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Páni, tak tohle byl rozhodně jeden z nejtrapnějších okamžiků v mým životě !!" Tak to si rozhodně nemyslím !! O tomhle snímku lze totiž napsat spousty věcí, ale jistě ne právě tuto repliku, to by se totiž mistryně všech faux pas Lindsay Lohan, na kterou se však téměř vždy moc příjemně kouká, ve svém, a to nejen filmovém, životě musela hodně krotit, navíc Labour Pains přes všechna negativa, včetně především Lindsayina nevěrohodného herectví, rozhodně naplatí za vyloženě špatný film, když navíc právě ta trapnost je v jistých pasážích naprosto záměrná a zejména scénky s lektorkou "fittnesu pro gravidní Američanky" mě hodně bavily.. Snímek nakonec nejvíc doplácí na impotenci - Což v kontextu k obsahu snímku vypadá docela symbolicky !! ;) - svých tvůrců, když scénáristkám Stacey Kramer spolu s Larou Shapiro, která se navíc snažila dost křečovitě předstírat režisérské řemeslo, po slibně rozehrané zápletce rychle dochází nápady, aby tak ta samotná upocená pointa přišla už snad jen z nějaké povinnosti.. ()

Reklama

vesper001 

všechny recenze uživatele

Sekretářce Thee se celkem pochopitelně nelíbí představa kariérního postupu na pozici nezaměstnané sektářky a zcela nepochopitelně zvolí mimořádně pitomou lež: pasuje se do požehnaného stavu a tím si přidělí status nevyvoditelné. IQ šumící trávy pak potvrdí hláškou „myslela jsem, že to za pár dní vyšumí“ . Ehm... Scénář má určitý vtipný potenciál, dokud ovšem nezacouvá do slepé uličky počínající psychózy a učebnicového konce. ()

knoxwile100 

všechny recenze uživatele

Americké romantické komedie nejsou zrovna můj oblíbený žánr, ale byl jsem mile překvapen. Linsdy předvedla relativně dobrý výkon a párkrát jsem se i docela zasmál. Oceňuji především originální scénář. Na falešném těhotenstvím sice není nic převratného, ale alespoň není hlavním problémem partnerský vztah, jak se u drtivé většiny amerických romantických komedií dá očekávat. Na druhou stranu mě herecky nikdo kromě linsdy nikdo nezaujal. Ještě dávám malé mínus za hudbu (jak je u mě zvykem.) 58%. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, co je vlastně lepší. Jestli mladší Lindsay, která byla na vrcholu kariéry a hrála v romantických komediích, nebo dnešní Lindsay, která se za každou cenu všude možně vyslíká, aby dostala víc peněz na svoje těžko odvykací touhy. Toto je klasicky naivní romantika, kdy hlavní protagoničce prostě jebne, začne nosit molitanový břicho, aby ji nevyhodili z práce, no a mezitím jí jebne natolik, že se chová jako těhotná. Ufff, těžkej kalibr no. Většina situací vlastně ani není vtipná, některý se hlásí k trapnosti, u jiných se trochu zasmějete. Happyend se přímo očekává, je to taková pohádka pro puberťačky (a proto jsem se na to samozřejmě díval :D). ()

Galerie (31)

Zajímavosti (2)

  • Původně film jen pro kino distribuci, ale později povolený jako televizní film. (ČSFD)
  • Filmovalo sa v kalifornskom meste Los Angeles, Burbanku a Woodland Hills. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama