Reklama

Reklama

VOD (1)

Rodina, která to opravdu potřebuje, se dočká překvapivě rychlé renovace svého bydlení. Pokud se ovšem tým návrhářů vydrží alespoň chvíli nehádat... (TV Nova)

Recenze (290)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Popravdě se mi celkem líbí prolínání osudu lidí s podprahovou reklamou společností,které kupodivu pustí chlup ze svých nahrabaných peněz. Přijde mi ovšem extrémně nespravedlivé,že takové veledary si zaslouží pouze (američtí) vojenští veteráni,lidi na vozíku,rodiny s adoptovanýma dětma a hromada podobně "postižených" rodin. Uznávám pomoc invalidům a sama bych to být na jejich místě skutečně uvítala, ale občas ti lidé,kteří si kupují výrobky těch velkých firem,které ze zisku financují tento pořad si zaslouží také nějáké "ceny útěchy" v podobě krásnýho baráku... ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Osobně nechápu to velké množství negativních názorů. Je to reality show ve které jde jenom o to pomáhat lidem v nouzi, když už z toho někdo udělá show tak to beru jako nutné zlo. A vůbec mě osobně se na to stavění kouká dobře aspoň vím jak to chodí s architekturou v Americe. Já se u toho bavím dobře a ve jménu dobrého skutku to rozhodně nebudu odsuzovat. Rozhodně je to na můj vkus lepší než, české Jak se staví sen a nebo ten druhý pošahaný pořad. Jediné co mi u toho vadí jsou až přehnané emocionální výlevy, mnohdy se jedná o tragedie, ale i tak to ti amíci opravdu přehání. Mimochodem chtěl bych podobnou show v České republice, zajímalo by mě za jak dlouho jsou schopni postavit zděný barák se vším všudy na české poměry. ()

Reklama

flyboyeda

všechny recenze uživatele

Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! ()

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Solidní pořad, některé domy se mi i líbí, někdy je to s tím americkým vybavením přehnaný, ale bydlet bych v těch domech stejně nechtěl, a to proto, že bych se bál, kdyby přišla nějaká vichřice, tak poletím se vším pryč, není nad cihly a poctivou práci. Tyto papírové domky jsou za pár dnů, ale bezpečně bych se uvnitř necítil. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Doufám, že se toho brzy chytne Planeta Opic nebo Príma Kůl ve vlastní produkci! Postavit totiž za týden rodině Žigových Taj Mahal jen proto, že jich je šestnáct, žádná práce jim nevoní a manuální dokonce smrdí a táta Žiga sedí v Heřmanicích za čorki a je úplně nevinný, by bylo skutečné Opus Dei! Představoval bych si to asi tak, že například nejstarší, Dežo, kterého zrovna pustili, by měl stylový a tématický pokojíček 2x2 metry s pryčnou a tureckým hajzlem a po stěnách bych mu rozvěsil nakradená rádia z oktávií, aby se chudák cítil opravdu jako doma. Úplně vidím masitou tvář stokilové matky Žigové zkrápěnou slzami štěstí z toho, kolik budou nové radiátory vážit ve sběrně, jak je všechny v zimě hezky ohřejou masivní rámy nových Eurooken a hlavně, jak bude její dvorní zástavárník vejrat na tu sbírku funglových domácích spotřebičů, u kterých tentokrát pro změnu prokáže původ levou zadní. Výhru si od něj nechá vyplatit rovnou v desetikorunách, aby nemusela furt rozměňovat a neni boha, aby s tolika love konečně nepadl more džekpot!! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • Televize ABC dostávala tisíce dopisů od rodin, které by se rády zúčastnily, avšak musí splňovat dvě kritéria. Za prvé si pomoc zasloužit a přestavbu opravdu potřebovat a za druhé nějak přispívat místní komunitě. (konvax)
  • V některých případech se stalo, že rodiny, kterým byl dům přestaven, jej pak prodaly. Některé dokonce nový dům zastavily, aby si jím financovaly podnikání. Kvůli tomu řada rodin o dům přišla, protože nedokázaly utáhnout vyšší náklady na bydlení, nebo byly zabaveny v exekuci. (NiaWolf)
  • Skupina OAR (... Of Revolution) zpívá ústřední písně. (ČSFD)

Reklama

Reklama