Vítejte doma! (TV pořad)
Extreme Makeover: Home Edition
Dom snov
Reality-TV
USA, 2003, 60 min
Rodina, která to opravdu potřebuje, se dočká překvapivě rychlé renovace svého bydlení. Pokud se ovšem tým návrhářů vydrží alespoň chvíli nehádat... (oficiální text distributora) -
Významná americká show, která pomáhá postiženým rodinám, které mají většinou problémy se životem. A tak se tým návrhářů snaží rekonstruovat jejich domy do sedmi dní. (Pepiflus)
Gemini
odpad!Proměna bydlení bandou gay designérů meets Pošta Pro Tebe. Oprah by všechny určitě pozvala na výlet na Havaj. Buďte pozitivní, tím víc, pokud jste HIV pozitivní!!! Všechny vás milujeme, i Nusurtan Tuljakbaj vás miluje! Aleluja, reklama na americké "stavitelství" a nevkus. Monstrozita. Neuvěřitelné. Ergo 0%.(21.8.2011)
Tosim
Slzy, domy a patos.(27.2.2012)
Malarkey
Doteď jsem nechápal, jak to dokázali všecko za jediný týden, ale což...když to těm rodinám pomůže, tak proč ne...(5/10)(13.9.2009)
larelay
Niektore pribehy su naozaj srdcervuce, krasne a rodiny si to naozaj zasluzia, na druhej strane su vsak niektori ludia naozaj tragicki, co sa reakcii tyka, ale po tom vsetkom co zazili, a v com musia vdaka socialnemu systemu v Amerike zit, tak sa im ani nedivim, ze jacia ako Viktorky u splavu :) Ale viete co ma vzdy napadne? Postavia im barak ako hrad, a ten musi predsa aj nieco stat :) Elektrina, plyn, voda... Hm, ked si predtym nemohli dovolit nic lepsie, zaujimalo by ma, ako to budu stihat platit...(3.9.2009)
verbal
odpad!Doufám, že se toho brzy chytne Planeta Opic nebo Príma Kůl ve vlastní produkci! Postavit totiž za týden rodině Žigových Taj Mahal jen proto, že jich je šestnáct, žádná práce jim nevoní a manuální dokonce smrdí a táta Žiga sedí v Heřmanicích za čorki a je úplně nevinný, by bylo skutečné Opus Dei! Představoval bych si to asi tak, že například nejstarší, Dežo, kterého zrovna pustili, by měl stylový a tématický pokojíček 2x2 metry s pryčnou a tureckým hajzlem a po stěnách bych mu rozvěsil nakradená rádia z oktávií, aby se chudák cítil opravdu jako doma. Úplně vidím masitou tvář stokilové matky Žigové zkrápěnou slzami štěstí z toho, kolik budou nové radiátory vážit ve sběrně, jak je všechny v zimě hezky ohřejou masivní rámy nových Eurooken a hlavně, jak bude její dvorní zástavárník vejrat na tu sbírku funglových domácích spotřebičů, u kterých tentokrát pro změnu prokáže původ levou zadní. Výhru si od něj nechá vyplatit rovnou v desetikorunách, aby nemusela furt rozměňovat a neni boha, aby s tolika love konečně nepadl more džekpot!!(21.3.2011)
hirnlego
Dabovat tuhle patetickou zrůdnost musí být nehorázná prdel.(31.5.2009)
Pumiiix
Je to pravý americký seriál v tom špatném slova smyslu ;-), ale co ty lidi za týden dokážou je mnohdy doopravdy neskutečné !(9.5.2011)
igi B.
odpad!Předpokládám, že součástí dodávky každého toho papundeklového >zázraku< je i set čerstvého papírového spodního prádla a tuna lubrikačního gelu pro každou celou tu boží rodinu, přizvukující kvanta šašků nevyjímaje... Jinak je to celé jeden vykalkulovaný na nejnižší pudy zaměřený nevkusný hnus! Docela by mě i zajímaly další >osudy< takto náhlým >štěstím< postižených rodin... °-/ - - - P.S. Jo, vypadá to, že jsem cynigická bezcitná zlá televizní zrůda... - - - Pi.Ss. Make Over, Not Craft! - - - - - (Sledováno se znechucením náhodně nahodile v marná nedělní rána na prímakůlový tévé, hodnocení 774., komentář zde po obzvláště odporném dílu se slepým autistickým smradem /promiň chlapče, já vím, že Ty za nic nemůžeš.../ jako sedmdesátý - 24.4.2011)(24.4.2011)
canakja
odpad!Cháááá, tenhle národ že vládne světu? Tak TO hlavně neříkejte NAŠEMU společnýmu nepříteli. Kdyby totiž odhodil kalachy, zahrozilo by nebezpečí, že dojdou arabský zásoby lubrikantu a americký zásoby léků na hemeroidy.(18.12.2010)
Ded@M@tes
Neuvěřitelné je, za jakou dobu předělají a postaví dělníci a jiní pracovníci celý dům. Výtvory vypadají nádherně. Podobné domečky se mi líbí. Hold plnění snů pro lidi, kteří si to v životě dovolit nemůžou. Většinou pomoc lidem co se snaží pomocí druhým. Spousta dojemných chvil. / Viděné epizody cca *9.dílů / ( Hodnocení: 7/10 )(23.4.2012)
petaspur
Postavíme vám za týden dům a pokud ve zdraví přežijete přílivovou vlnu naší hysterie, tak si můžete užít originálního bydlení.(1.11.2009)
MM_Ramone
Tygert Bruton "Ty" Pennington je tesár, ale aj americký televízny moderátor, ktorý vo svojej reality show, spoločne s početným teamom zručných chlapíkov, dokáže počas jedného týždňa kompletne prestavať starú, polorozpadnutú chajdu na luxusnú, komfortne zariadenú vilu. Vždy takto pomôžu nejakej rodine, ktorá sa ocitla v skutočne ťažkej životnej situácii. Za sedem dní im postavia "Dom snov". Aspoň tak im chcú uľahčiť ich neľahký údel. Znie to dosť filantropne, ale napriek tomu sa nejedná o nejaké vypočítavé citové vydieranie diváka. **(27.4.2012)
Gimp
Zvrhlá zábava. Tváří se to jako tocqvilleovská Amerika, kdy jednotlivce zachrání místní komunity (stavební firma Hovno a syn a stavební dělníci z okolí Seattlu se rozhodli vám splatit hypotéku) ale je z toho cítit sponzor na sto honů, ať je to televize nebo ňáký to americký Obi... Problém není samozřejmě že těm lidem někdo pomáhá. Nevkusný nejsou jen ty baráky po rekonstrukci (americká přeplácanost a velikášskost rules) ale i selekce - v televizi se dojmem jak dvouměsíční holčička s leprou má novej pokojíček s jednorožcema a čekáme, že se pomoci dostane každýmu potřebnýmu což je samozřejmě iluze. Že to popírá vizi americkýho snu když někdo dostává něco zadarmo je mi šumafuk, ta falešná naděje je ale hnus.(10.7.2011)
A_FISH
odpad!Američané zkrátka můžou všechno, třeba za týden postavit za pomoci modelek nechutně nevkusný dům (ale opravdu nechutně) a ještě se přitom pobavit se zahradní hadicí.(7.6.2009)
forsberg
řidiči odjeď tím autobusem, ať mohou hlavní aktéři téhle podivné show trhnout další rekord v počtu zakvílení Oh my God a diváci u televizních obrazovek zase uspokojit hlavního sponzora, totiž výrobce papírových kapesníků.(7.8.2011)
Stegr
40%(13.11.2011)
HoneyBunny
"OH MY GOD!!!" znásobené dvacetkrát v každém dílu. Postel ze snowboardů. Postel ve tvaru dřevěného autíčka. Dětský pokoj vyzdobený jako manéž. Vodní park v zahradě rodinného domku. Prostě Jak se staví sen po americku a s americkými sockami.(6.8.2009)
CaptainNor
odpad!Ušlechtilost je éterická víla, která nesmí na světlo a nesnáší ani, když se o ní příliš hovoří - pak se rozplyne a přestane být ušlechtilá. V tomto snad největším zrůdném koncentrátu americké pózy, falše, přetvářky, ega, pokrytectví, hnusné reklamy a vyvalených nýmandských blbečků, po ní není ani stopy, což nešťastné rodiny poznají za několik týdnů a odplivnou si velikým obloukem tak, jako já.(23.8.2011)
KatushkaK
Chtěla bych dát víc, ale bohužel nemůžu. Ač jsou většinou všechny příběhy srdcervoucí až hanba, tým návrhářů (a hlavně jejich vedoucí, Ty) strašně přehrává, čímž podle mě celé show jen škodí. Na druhou stranu je ale opravdu fascinující, že američané dokáží postavit funkční dům za 7 dní... Nesmí ale začít foukat. A taky mě vždy napadá, kdo se o dům, který má rozlohu např. 300 metrů čtverečných, bude starat a bude platit účty...(5.9.2009)
heyda
Jo, na tohle se dá dívat. Slušná práce především kamery, ale takové ty americké dojáky, které tam někdy cpou se mi moc nelíbí. A postavit barák za týden? Zdá se to být nemožné, ale v Americe NIC NENÍ NEMOŽNÉ :-D Takže 3 hvězdičky.(1.11.2009)