Reklama

Reklama

Past

  • Česko Případ Stone (více)
Trailer 1

Jack Mabry, vězeňský kurátor, počítá dny, kdy odejde do důchodu. Dříve však musí ještě přezkoumat případ Geralda „Stonea“ Creesona, který je ve vězení za vraždu svých prarodičů – smrt upálením. Nyní se blíží doba, kdy by mohl být podmínečně propuštěn, a Stone potřebuje přesvědčit Jacka, že se změnil… Jeho záměry ovlivnit Jackovo rozhodnutí mají však závažný a neočekávaný efekt na ně oba. Tenká linie mezi padouchem a právníkem se nebezpečně zužuje. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (158)

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Sakrbleee....toto bolo co!?! To De Niro s Edom Nortonom skutocne necitali ten scenar pred tym, ako sa pustili do srajbnutia zmluvy? A John Curran po vynikajucom Painted Veil natoci toto? Stone je fakt omyl a to zrejme pre vsetkych zucastnenych a najma pre nas divakov, ktori sme sa dali obalamutit menami. Zhovievave 2* ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Robert De Niro, Edward Norton a Mila Jovovich. Tři skvělí herci (ok, u té Milly si nejsem zas tak jistá) v jednom filmu, to přece nemůže dopadnout špatně. Bohužel to je hodně slabý odvar něčeho, z čeho mohl být nervy drásající thriller. Edward Norton je odsouzený vězeň, který chodí k Robertovi De Nirovi ohledně posudku na předběžné propuštění. Norton má překrásnou ženu Millu Jovovich, s kterou se domluví, že svede starýho De Nira a ukecá ho, aby jejímu manželovi podškrábl podmínku a pustil ho. De Niro nemá potuchy, že to je past vymyšlená Nortonem a jak už to bývá, Milla se do De Nira doopravdy zamiluje. Takhle to zní velmi dobře, ale výsledek je takový nijaký. Ono vlastně ani nejde poznat, jestli se do něj Milla zamilovala nebo to jen hraje jako část plánu (ale podle oficiálního stanoviska děje filmu to má být fakt), takže velký herecký fail. Do toho De Niro hodně přehrává a ačkoliv ho mám ráda a zbožňuju filmy jako Taxi Driver, zde šíleně přehrával, až to bije do očí i filmové laiky. Jediný, kdo mi tu seděl byl Norton, ale ten moc prostoru nedostal a většinou jen filozofuje v kanceláři De Nira. Prý je to podle knížky, tak si asi raději přečtu ji, než abych se znovu podívala na film. ()

Reklama

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

To teda fakt nechápu o co tady kráčí!O Eda sem se už trochu bál,ale není k tomu absolutně žádný důvod,protože je pořád výborný.Na tyhle religiozní a spirituální věci moc nejsem,ale já mu věřil každé slovo a trochu sem měl pocit,že mu vidím do hlavy.Člověk,který je zavřený někde kde nechce být a má čím myslet prostě začne řešit hovna.Nejradši bych tuhle zkurvenou díru taky někdy podpálil.Mila mě nijak výrazně nebere,ale musí se nechat,že to holka umí rozjet a zbytečné fory bych asi nenadělal.Nikdy bych jí ale nevěřil ani slovo a sledoval bych tím jen svůj...prospěch ;).Tím se dostáváme k De Nirovi,který tu hraje tak nehorázného idiota,že by zasloužil rozbít hlavu šutrem.Já si říkal proč tu roli vůbec bral?Film je to pomalejší a rozhodně je o něčem.Bez Nortona by to možná nebylo ono,ale stejně tohle hodnocení je e-e. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

O co se Stone pokouší, tomu rozumím, potíž je ale v tom, že takhle zkrátka a dobře psychologické drama vypadat nemá. Může za to jak bezradný scénář, tak režie, a výsledkem je jediná hvězdička za tradičně vynikající výkon Edwarda Nortona. Jinak takhle zabít herecké obsazení a slibný námět, to už chce opravdový talent. Celkový dojem: 25 %. ()

dormouse 

všechny recenze uživatele

Příběh dvou manželských páru, jejichž osudy se střetnou a do jejichž životů nám reřisér poskytuje jen velmi sporý náhled, ponechávající velký prostor pro otázky a dohady. Film nechává opravdu hodně na divákovi, jak se s ním popere, kam jednotlivé postavy zařadí. Ale ani v realitě nemáme návod na vhled do cizích životů, mnohdy ani do svého. Téma víry to celé rámuje, obrazy postav křiví a deformuje. První dojem byl-ti američani jsou ale blázni. Druhý dojem-nejsme snad všichni blázni? Není to zrovna divácky vděčný snímek, snad režiséra potěší, že v našich vodách našel (doslova) pár nadšených diváků. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (7)

  • Film vydělal 8 224 777 dolarů, což je přibližně jedna třetina rozpočtu. (Kuzmik)
  • Milla Jovovich obdržela za roli v tomto filmu cenu Hollywood Spotlight na 14. výročí Hollywood Awards Gala v Beverly Hills. (Kuzmik)

Související novinky

Superhvězdné novinky

Superhvězdné novinky

27.04.2009

DiCaprio, Norton, Washington, Jolie. Bez zbytečných řečí se vrhněme na jejich nové projekty. Leova produkční společnost Appian Way už před časem zakoupila práva na bestseller Joshe Bazella Beat the… (více)

Reklama

Reklama