Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Byli tu tací, kteří mu říkali Ikarus. Jinak ho většina lidí znala jako rozvedeného otce pracujícího v investiční společnosti. Ale nikdo neznal jeho druhou tvář, tu zlou. Icarus byl v zabíjení lidí jednička. Když se Sovětské impérium rozpadlo, zjistil, že se ocitl v úplně jiné zemi, kde se nedá nikomu věřit. Rozhodl se vymazat svou temnou stránku a začít s novou identitou. Při náhlé nehodě v Hong Kongu vyjde najevo jeho pravá identita a on si uvědomuje, že cílem je nyní on sám. Lidé, kteří chtějí jeho smrt, se nezastaví před ničím. Jeho manželka a dcera se ocitají v nebezpečí. Nastává boj o holý život. Icarus je nucen čelit démonům ze své minulosti, aby ochránil své blízké. Musí zjistit, komu může věřit a komu ne, pokud už není příliš pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (106)

ywo666 

všechny recenze uživatele

Snaha sa cenní. Film je béčko respektíve možno až céčko ako sviňa. Ale má to svoje svetlé momenty. Dolph sa snaží. Chcelo ešte vylepšiť maskultúru a oprášiť pár karate kopov a máme kandidáta na akčný comeback. Odporučil by som mu pozbierať partu starých harcovníkov ako Seagal, Gary Daniels, JM White a kľudne aj Arnieho, pridať mladších Adkinsa a Lateefa Crowdera a spraviť nejakých béčkových "expendables". Lebo jeho filmy potrebujú väčší rozpočet a ďalšie mená, lebo Dolph už asi sám film neutiahne (vlastne nikdy neutiahol). Inak film za 50% ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Bájný Ikarus a Dolphy?Nenechme se vysmát. Ladně roztažená "křídla" už Lundgren dávno nemá,ale vzhledem k jeho věku si to vlastně může dovolit. Bez ohledu na název je tahle akčňárna vlastně příjemným překvapením, nabízející spoustu dobře dotažených akcí, smysluplný děj a v celku pěkně koukatelné vedlejší role. Lehký nadprůměr, chlubící se třemi hvězdami, mající slabiny ve zbrklém stříhu, scénáři postrádající jedinou hlášku a v tuctově okoukané kameře. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Musim říct,že Big Dolfik nikdy nepatřil do mý topky akčních borců let minulejch.Hodně těžkopádnej,se snad nejhorším hereckym výrazem ze všech akčních borců,a navíc bez štěstí na alespoň průměrný režiséry.V poslední době je to navíc v hodnocení max.jedna hvězda.Tady i jako režisér ve filmu s dost nelogickym konánim postav,s mizernou akční choreografií,ale naštěstí alespoň příběh to jakžtakž má.40%. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Sorry, ale tohle byla vykrádačka všeho možného tisíckrát viděného. Navíc nesnáším ty nervní klepající se kamery, postavené našišato, už i proto, že není pořádně vidět akce. Tady i přesto je ta akce naprosto bez nápadu - jako bych se díval na nějaký díl stařičkého Knight Ridera. Milionkrát provařená klišé jako bývalá manželka a jejich dcera v nebezpečí. Pitomé dialogy včetně toho, že holčička je s maminkou a řve: "Mami, tati!" ()

oLí 

všechny recenze uživatele

Spolu s Missionary Manem asi úplně to nejlepší, co si Lundgren doposavaď odrežíroval. Od Command Performance určitě posun k lepšímu. Nesmrdí to až tolik televizí, Dolph si dává dobrý multikilly USPčkem i vším ostatním a pořád je tím naším sympatickým akčním hrdinou :o) Překvapí docela velká porce dost slušně udělaných krvavých triků. Stejně tu je pořád pocit, že lepší filmy by Lundgren točil pod taktovou jiného schopného režiséra, protože jako s "hercem" s ním akční filmy můžou pořád počítat. ( Kdo má averzi k direct-to-dvd Seagalům, Lundgrenům a Van Dammům, nechť si jednu hvězdu odečte nebo se na to vůbec nedívá :) ) [5.5/10 březen 2010] ()

Galerie (13)

Zajímavosti (7)

  • Natáčalo sa od 22. marca 2009 do 20. apríla 2009 v Kanade a USA. (m.a.t.o.)
  • Lundgren bol obsadený na post režiséra iba 18 dní pred začiatkom natáčania. (m.a.t.o.)
  • V tomto filme hrajú Dolph Lundgren (Edward Genn) a Bo Svenson (Vadim) Rusov. V skutočnosti sú obaja zo Švédska. Matka Bo Svensona však pochádza z Ruska. (beso74)

Reklama

Reklama