Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Všeumělka víla Zvonilka dostane od královny za úkol zhotovit žezlo pro obřad zahájení podzimu. Musí do něj zasadit modrý měsíční kámen, aby na slavnosti vyráběl kouzelný prášek. Pomáhá jí elf Terínek, ale Zvonilka je netrpělivá, dokonce se na něj rozzlobí a pak vlastní neopatrností modrý kámen rozbije. Aby situaci zachránila, rozhodne se vypravit na tajuplný ostrov, na němž údajně piráti kdysi ukryli kouzelné zrcadlo, které plní každé přání. (TV Nova)

(více)

Recenze (70)

Eeve 

všechny recenze uživatele

Dlhšie som váhala, či udelím tri alebo štyri hviezdičky, nakoniec som sa priklonila k tesným štyrom. Už to nie je tak absolútne čarovné ako v prvej časti, je to len...čarovné :) Vedľajšie postavy, ktoré sa nám predstavili v prvej časti, tu vidíme len tak by the way, bez vážnejšieho priestoru. Všetko sa točí okolo Zvonliky, Terínka a toho vysokonanervylezúceho Blika :) Začíname riešiť už také typické ľudské problémy - trampoty s priateľmi, lezenie si na nervy (ponorková choroba - áno, viem čo je to:), no stále je to svojím spôsobom čarovné, a už kúsok aj dobrodružné :) Veľmi sa mi páčia úvodné aj záverečné rýmy, a takisto sprievodné piesne - dúfam, že v takomto milom zvyku budeme pokračovať aj naďalej. ()

Gereth 

všechny recenze uživatele

Nemilosrdně umluven čtyřletou neteří pouštím náhodný díl Tinker Bell. A ještě s dabingem. Přestože byl můj přístup skrz na skrz skeptický, jsem nakonec příjemně překvapen. Po trochu pomalejším začátku, kdy jsem škodolibě čekal, až se něco pokazí, to začne svížně odsýpat. Dobrodružná stránka je opravdu dobrodružná a překvapivě občas i překvapivá. Sem tam problikne dobrý vtípek. Nikdo nemůže přehlédnout, že to je hlavně pro holky, roztomilostí se tu sype více než kouzelným prachem, ale ani já jsem se rozhodně nenudil. Musím pochválit i výborný soundtrack a tím nemyslím typické Disneyho zpívánky. Pokud jste v podobné pozici jako já, nebraňte se příliš Zvonilce, dá se to v pohodě přežit a hrozí, že se budete dokonce slušně bavit. // 70% ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Děti mají očividně Zvonilku rádi. Vtipné, roztomilé, dobrodružné a pěkně kreslené. CITÁT - Já nic neprovedla........pár dní !!?? V nadupaném bonusu najdete třeba videoklip Demi Lovato z názvem The giff a friend, vynechané scény, podzimní část průvodce roklinkou a další veselé povídání. CITÁT - Bezva. ()

tommmy89 

všechny recenze uživatele

Tento diel je jedna veľká výprava za kúzelným zrkadlom, kde Cililing spozná i nového kamaráta svetlušku "Blik". Dostane za úlohu zostrojiť žezlo na jesennú oslavu, na ktorú dostane aj doplnok mesačný kameň, ktorý má vsadiť na špičku žezla. Ale čo náhoda nechcela, rozbije sa jej na márne kúsočky. No ako vždy sa Cililing vynájde a žezlo i tak zostrojí, no s oveľa väčšou parádou. Určite si to nenechajte újsť a pozrite si aj túto časť, ktorá sa zapáči snáď každému :) 4* ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Oblíbený vzor dětských ložních souprav se hlásí podruhé a pro oko, jemuž jeho vyprávění není prioritně určeno (to jest oko odrostlé vílích příběhů) o proti prvnímu příběhu z předešlého roku rozhodně atraktivněji. Ztracený poklad totiž na rozdíl do úvodní Zvonilky, která byla jakýmsi představovacím večírkem, disponuje nosným příběhem nebo chcete-li jakýmsi dobrodružstvím, které ocení právě diváci sledující záchranu podzimní oslavy se svými ratolestmi. ()

Galerie (35)

Související novinky

Mladý Sherlock a návrat do pyramidy hrůzy

Mladý Sherlock a návrat do pyramidy hrůzy

26.11.2012

Ještě těch moderních variací na klasickou detektivku z pera Arthura Conana Doylea nemáte dost? Pak vězte, že po Sherlocku Holmesovi s Robertem Downeyem Jr., televizním Sherlockovi s Benedictem… (více)

Reklama

Reklama