Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Představte si sériového vraha, který své oběti přivádí do stavu klinické smrti a pak je opět probouzí k životu – znovu a znovu, dokud nezačnou prosit o smrt. Krásná vyšetřovatelka s paranormálními schopnostmi Maya Casteneda byla jeho poslední obětí a než utekla, přísahala svému mučiteli pomstu. Nyní se Kasp vrací a FBI zapojuje do pátrání po nepolapitelném monstru i Mayu. A ona brzy zjistí, že jediný způsob, jak může Kaspa objevit, je vstoupit do jeho mysli. Je tu ale nebezpečí: pokud Maya ve vrahově mozku zemře, zemře i ve skutečném životě! Stejně jako předtím Cela, je i Cela 2 ohromující směsí fantazie a reality, sci-fi a thrilleru, který vstupuje do nevídaného prostoru strachu a síly: do myšlenek psychopata. Dále hrají Chris Bruno (Mrtvá zóna), Frank Whaley (World Trade Center) a Bart Johnson (Muzikál ze střední). (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (59)

Han22 odpad!

všechny recenze uživatele

Už jsem dlouho nedal odpad, tak myslím, že je na čase :-) Původní Celu si pamatuju jako fajn thriler s napínavým finále a docela slušnou sci-fi složkou, i když nevím, co bych na ni říkal po 10 letech. Tohle je tak na úrovni německé kriminálky (a tím urážím solidní německé kriminálky jako Schimaskiho). Nulová výprava, otřesný kecy, ošklivá a tupá hrdinka a tragický psychouš. A k tomu naprosto šílený a nepochopitelný finále a odporný efekty. A můj bože, co měl znamenat ten záběr v titulkách, jak točí jakýsi pidiskok autem a všichni se radují, že se jim to povedlo??? Ruce pryč. ()

OG_Swifty odpad!

všechny recenze uživatele

Těžká nuda, kterou jsem musel po zhruba 30 minutách vypnout. Nápad "týrání" obětí formou klinické smrti mě osobně nezaujal, záporák plný chytrých informací ve mě nevyvolává žádné pocity (snad kromě iritujícího zmutování jeho hlasu, abychom jako ještě nepoznali, kdo to je) a nakonec samotné herecké výkony jsou snad jen o chlup lepší než amatérského týmu ze střední školy. Hlavní herečku si dokážu představit tak možná v nějakém teleshoppingu, možná jako tvář značky nějakých pleťových krémů, ale jako vyšetřovatelku s paranormálními schopnostmi fakt ne ()

Reklama

kaylin odpad!

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Cela 2“ je jednoduše béčkový thriller, který si chce hrát na něco víc, čímž ale ani trochu není. Kdybyste si mysleli, že to má nějakou spojitost s původním filmem, rovnou na to zapomeňte, tady je spojitost v podstatě nulová. Prostě jen rádoby podobný příběh, ale ani v tomhle to není dotažené do konce nějakou vizuální podobností. „Cela“ není skvělý film, ale tahle dvojka je hnus. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Já to vzdávám. Tady zase někdo šel a řekl si, že musí stůj co stůj natočit pokračování geniáního prvního filmu a prostě se na tom názvu a námětu lehce přiživit. Neříkám, že je to úplně nekoukatelnej shit (viděl jsem i dost horší) a jako samostatnej film by to možná obstálo, ale jmenuje se to Cela 2 a to je zásadní chyba.30% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

***Celkem 24%***TV/// Obsazení 2/10 Děj 3/10 Hudba 3/10 Efekty 1/10/// PLUS: první třetina byla celkem zajímavá, zajímavé bylo vyšetřování a docela ušla i atmosféra, na to že jsem čekal úplný průšvih se to dalo zhlédnout MÍNUS: první třetina klame tělem, protože ta poslední už je veskrze natahovaná nuda, prozrazení hlavní záporné postavy je směšné, jeho motiv rovněž, opakující se efekty už napopáté neosloví, na podesáté otravují, obsazení je slabé, herecké výkony (jestli vůbec nějaké) jsou ještě slabší./// Shrnutí: Druhá Cela přišla pozdě. Je především techniky ale i na jiných místech slabší než předchůdce a to je na "dnešní dubu" pěkná ostuda. Uvedení na trh i jako videofilm působí zbytečně. Jedině kde film může zaujmout je pozdě v noci nenáročného diváka./// PS: Z finančních důvodů razantně ubylo i fantasy prvků, což je věc která byla v předešlém filmu matoucí, takže mi jejich absence ( i když ne úplná) vůbec nevadí. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo ve státě Utah v Americkém Salt Lake City (Terva)

Reklama

Reklama