Reklama

Reklama

VOD (1)

Autosalon je pořadem, který se na Televizi Prima těší dlouhodobě slušné, a velmi stálé oblibě. Jak již napovídá sám název, seriál se věnuje všem motorovým vozidlům a trendům v jejich výrobě. Setkáte se tak s recenzemi nejnovějších vozů, radami na údržbu vozidla či novinkami ze světa motorsportu. Je sice logicky zejména mužskou doménou, díky častým recenzím vozů určených pro dámy by však mohl upoutat i mnohé diváky jemnějšího pohlaví. Důkazem toho je i smíšená moderátorská dvojice, ostřílený milovník automobilů Zbyněk Merunka upoutá spíše ženy, naopak krásná Jitka Čvančarová jistě zaujme každého muže. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (209)

Nominant 

všechny recenze uživatele

Síce tento program nemá na Top Gear, ale nemôžem porovnávať neporovnateľné. Top Gear - ideál motor show = aspoň, že Autosalón sa uberá skoro rovnakým smerom. Autá, humor - neodmysliteľne k sebe patria. Najviac sa bavím na hláškach motoristického špecialistu - Pepu. :D Keďže Top Gear-u som dal 5*, tak tomuto dávam - 4*. ()

Hoonza 

všechny recenze uživatele

Pořád se snaží dotáhnout na úroveň Top Gearu, když už to nejde zábavou, tak aspoň vizuálně, ale ani tak mu nesahají ani po kotníky. Banda nesympatických přehrávajících moderátorů, kterým nevěřím ani slovo, korunu nasazuje Jiří Dvořák, který si o sobě myslí, že je James Bond. Výběr aut do pořadu je poměrně nudný, navíc nevěřím jejich "recenzím", oni jsou schopni říct i o Fiatu Multipla, že je to nádherné auto. Všechno je to zaplacené, každé auto je strašně super, nikdy si nedovolí nějakou větší kritiku. Nuda. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Od roku 0 kdy se začal počítat čas všech tv pořadů o našich dvoj, čtyř i vícegumových miláčcích (tedy od doby kdy jsem poprvé viděl Top Gear) mám dojem, že všechny pořady o kárách jej napodobují. A to dokonce ty, které tu byly těsně po pádu komárů dávno před dobou, kdy se tu objevil první díl tohoto britského legendárního pořadu o autech.. S Autosalonem je to dost podobné. Není to jen o zvolené hudbě, zvoleném způsobu snímání kamery, hláškách účinkujících, ale i různými testy atd... A s dalšími a dalšími díly bych řekl, že nejsem daleko od pravdy. V jednom se však Autosalon vyjímá nad ostatní české pořady tohoto typu (alespoň pro mne) a to dokonce i nad Top Gear. A to je sexy hlas Jany Štvrtecké. Hlas této herečky - dabérky, mne zaujal už dříve. Velmi libě mi zní a když mi popisuje nějaké to pěkné autínko (v mém případě offroad), tak mi to tak nějak jde hezky k sobě. Za Janu dávám hvězdu navíc! Tři šaltpáky. * * * ()

fave2 

všechny recenze uživatele

Tento pořad, pokud to jde sleduji pravidelně, protože jsem chlap, mám rád auta, testy a design, ale čím dál míň mně uspokojuje. Začal být rádobyvtipný s přehršlí reklam a vsazení do AUTO salonu testy motorek mi taky vadí ( nic proti motorkám, ale klidně bych jim přál vlastní pořad ). Testy upadají, kamera se znaží být světová ( zbytečné záběry na nárazník, kola, anténu atd. ) a na podstatné věci nezbude čas. A narvat tam soutěž driftování a nebo teď rallye - rychlost, panebože proč? Sponzoring? Pomatený scénárista? Opravdu mne pořad přestává bavit a veršování občas bylo vtipné, veršování pokaždé otravné. Chtělo by to ubrat na pseudo světovosti a přidat např. na solidnosti... ()

wCholito 

všechny recenze uživatele

ty doby kdy jsem kvůli tomu lezl z postele jsou už dávno pryč celkem už neukazují nijak nové modely často se jedná o zaběhnuté kusy, ale když už se poštěstí a zastihnu tento program tak se těším na reportáž Pepika Vrtali :) ten mi přijde nejsympatičtější má na to takovej normální realnej nadheld člověka . ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama