Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (18)

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) 

Jednorázová oddechovka. Barvy a postavy mě bavily, ale výběr hudby? Co to mělo být? Jako by jen vytvořili play-list nejznámějších písniček a ty pustili. Copak nemůžou k filmu s takovým rozpočtem udělat vlastní hudbu?

plakát

Říše slunce (1987) 

Tenhle film jsem viděl jako dítě a je to jeden z mála filmů, který si pamatuju a často si na něj vzpomenu. Jako dítě jsem to nechápal a nedokázal plně ocenit. Jsem rád, že jsem ho našel ani jsem nevěděl kolik známých herců tam hraje fakt jsem to viděl když jsem byl malej a neznal jsem je :-D

plakát

Sexmise (1983) 

Dlouho jsem se takhle nenasmál :-D na to, že jde o polskou produkci, tak klobouk dolů fakt super :o)

plakát

O pokladech (2012) (TV film) 

Libi se mi jak tu hned jsou hodnoceni :-D a naprosto souhlasim s j.anek nechapu jak nekdo bez toho aby to videl ( na stahnuti neni ani na placenych strankach) a uz vi ze to je odpad nebo naprosto opak 5hvezd ? Musim priznat ze na 5hvezd to nema aniz bych to musel poradne videt protoze dlouho jsem nevidel hranou pohadku ktera by se vyrovnala pohadkam typu S certy nejsou zerty nebo Sul nad zlato...

plakát

Autosalon (2005) (pořad) 

ty doby kdy jsem kvůli tomu lezl z postele jsou už dávno pryč celkem už neukazují nijak nové modely často se jedná o zaběhnuté kusy, ale když už se poštěstí a zastihnu tento program tak se těším na reportáž Pepika Vrtali :) ten mi přijde nejsympatičtější má na to takovej normální realnej nadheld člověka .

plakát

Skyfall (2012) 

jako pěkná pohádka (asi jako každý díl Bonda) ale pěkně propracované jen mě mrzí že zabili Judi Dench i když než by se natočil další díl nemusela by se dožít :-/ jinak Craig už asi víc než ještě jednu další Bondovku nenatočí takže spíš než očekávaní dalšího dílu tak očekávat koho si vyberou za dalšího agenta 007? :o) Jinak výkon Javier Bardema byl užasný ! výborně svou roli zahrál moc se mi tam líbil.

plakát

Hairspray (2007) 

zfilmované muzikály mám rád a Travolta je v tomto filmu nádherná třešnička na dortu :-D

plakát

Křižovatka osudu (2004) 

zajímavá kombinace různých herců, ale že by mě ten film nějak extra vzal to zas ne...

plakát

Špinavej Joe (2001) 

mě to bavilo celkem nenudil jsem se u toho :)