Reklama

Reklama

Autosalon je pořadem, který se na Televizi Prima těší dlouhodobě slušné, a velmi stálé oblibě. Jak již napovídá sám název, seriál se věnuje všem motorovým vozidlům a trendům v jejich výrobě. Setkáte se tak s recenzemi nejnovějších vozů, radami na údržbu vozidla či novinkami ze světa motorsportu. Je sice logicky zejména mužskou doménou, díky častým recenzím vozů určených pro dámy by však mohl upoutat i mnohé diváky jemnějšího pohlaví. Důkazem toho je i smíšená moderátorská dvojice, ostřílený milovník automobilů Zbyněk Merunka upoutá spíše ženy, naopak krásná Jitka Čvančarová jistě zaujme každého muže. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (209)

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

(2/2014) Kdyby se Josef Vrtal pořád nesnažil nějak "vtipně" glosovat a přirovnávat, bylo by moje hodnocení lepší. A přitom Radek je celkem v pohodě. Obsahově pořadu nemám co vytknout, forma podání informací už je horší. A pan Šiler je hustej týpek :-) Ale ten Josef Vrtal mě tam fakt DOST sere. EDIT 1 (5/2015): Po cca roce, kdy jsem pořad moc nesledoval, se Josef Vrtal ve svojí "vtipnosti" celkem zklidnil, takže teď je to i pro mně koukatelný. Trošku občas zamrzí očividná inspirace Top Gearem, ale není to nic hroznýho. To dělají všechny pořady o autech, že kopírujou Top Gear. EDIT 2 (7/2016): Po dalším roce Josef Vrtal opět rozjel svoje neuvěřitelně debilní kecy, přirovnání a rádoby vtipy. Ten vůl prostě neumí recenzovat auto BEZ trapných přirovnání, všechno je "jako něco ..." Je to fakt neuvěřitelnej chudák. A obecně mi připadá, že od doby, co skončil tradiční Top Gear s triem Clarkson-Hammond-May, se produkce Autosalonu a její "experti" snaží kopírovat styl TG, což jim jednak vůbec nejde, druhak je to silně trapný a ubohý. To vše ale naštěstí kromě Sršně. Ten si jede svoje motorky a nemá potřebu se po nikom opičit. A to je fajn a já mu za to děkuju :-) Dvě z pěti. EDIT 3 (7/2018): Už na to moc nekoukám, sralo mě to čím dál víc. A když ano, obvykle to nevydržím celej pořad. Je to čím dál větší humus. Přibrali do týmu jednoho chlápka, kterej je celkem v pohodě, je věcnej a nesnaží se bejt vtipnej za každou cenu (jako debil Pepa). Pak taky přibrali ženskou (PROČ???), asi proto, že si produkce myslí, že to přitáhne k televizi jiný ženský. Ta plká obvykle samý nesmysly a jen potvrzuje že ženský do pořadů o autech nepatřej. Teda aspoň ne takovýhle slepice. No a nakonec - pořad má trvat 55 minut, ale z toho polovinu času zaberou reklamní bloky. Narvou tam 3, každejch 15 minut. Měním hodnocení na ODPAD ! (12/2018) Nedávno jsem na pořad přepnul při reklamním bloku jiného kanálu a jsem rád, že s Autosalonem už neztrácím čas. Tzv. "expert" Pepa je pořád trapnější a trapnější, přijali sice novýho moderátora, ale ten se z neznámýho důvodu rozhodl, že bude pořád a neustále mávat kolem sebe rukama (že by chtěl odletět?). Přijali taky ženskou, která jde v trapnosti úspěšně v Pepových šlépějích a myslí si, že je se svým názorem "kůůůl", protože "moderuje pořad pro chlapy" (kdepak, Jitka Čvančarová to kdysi dělala podstatně líp). Ale Tobiášová se fakt nedá ani poslouchat. Nakonec jsem po deseti minutách zhnusen přepnul zas pryč a už se k týhle hrůze nevracím. ()

Idealista 

všechny recenze uživatele

Nejlepší součastný pořad toho to druhu u nás. Dokonce lepší než Top geer ( tuhletu snobskou zábavu která má auta až v druhém plánu a jště o nich ani pořádně nic neřekne nemusím). J.Dvořák je zde skvělý( tak jako v každé roli) předvádí luxusní auta dokonale. Předváděčky aut jsou zde dobře zrežírované. Prostě super! ()

Reklama

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Sice se na pořad cca třikrát do měsíce podívám, ale přesto jsou zápory pořadu nesporné. Jednak je aut málo, vybírají si převážně jen auta od milionu CZK výš (ale zase skoro žádné sporty, luxusní apod.), Sršně s jeho motorkama se nedá poslouchat (vždy přepínám), ale co je hlavní, je to absolutně neobjektivní. Co auto, to 85 % a výš, ať je to jak chce špatné auto. Člověk tedy musí dávat pozor a udělat si obrázek sám a na jejich hodnocení nedat. ()

Něrpa 

všechny recenze uživatele

Divný pořad. V podstatě panoptikum nesympatických lidí. Ale když testuje Pepa, tak se rád podívám. Ten jediný není sterilní a testování v jeho podání je zábavné. Překousnu ještě Františka, pokud jde o pro mě zajímavé auto a toho motorkáře. Naopak Radek Vrtal je kopyto každým coulem. Navíc v jeho testech je střihač na houbičkách a nůžky opravdu nešetří. Je to takový televizní stroboskop s nudným panákem, ze kterého padají z křesel na zem epileptici. Těžko hodnotit. Pepa by byl mezi 4 a 5. Ale zbytek ansámblu to táhne dolů. Nechat Pepu, sehnat dva nebo tři schopné recenzenty, kteří mají koule a je to dobrý pořad. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Na Autosalon, pokud zrovna mám čas a možnost, se dívám opravdu moc ráda. Ne, že bych byla blázen do aut a ani zbla nerozumím odborným termitům (už si je musím konečně vygůglit, protože zaklínadlo "točivý moment xy newtonmetrů" je tam tak časté, že chci vědět, co konečně znamená!), ale miluji živelnost a ostrovtip Josefa Vrtala, který by svými komentáři dokázal přesvědčit i pralesního indiána, že nošovický drak, jež by vyhrál Oscara za zvukové efekty, je přesně to, co potřebuje! ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama