Reklama

Reklama

Autosalon je pořadem, který se na Televizi Prima těší dlouhodobě slušné, a velmi stálé oblibě. Jak již napovídá sám název, seriál se věnuje všem motorovým vozidlům a trendům v jejich výrobě. Setkáte se tak s recenzemi nejnovějších vozů, radami na údržbu vozidla či novinkami ze světa motorsportu. Je sice logicky zejména mužskou doménou, díky častým recenzím vozů určených pro dámy by však mohl upoutat i mnohé diváky jemnějšího pohlaví. Důkazem toho je i smíšená moderátorská dvojice, ostřílený milovník automobilů Zbyněk Merunka upoutá spíše ženy, naopak krásná Jitka Čvančarová jistě zaujme každého muže. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (209)

subic 

všechny recenze uživatele

Autosalon na TV Prima má letos už 19 let (2024). Za tu dobu prošel postupně nějakým vývojem. Hodně se prostřídali moderátoři "experti". Je evidentní, že každý moderátor "expert" je vyhraněný pro konkrétní kategorii vozidel a dokonce pro konkrétní značku. První roky byly ve znamení reklamy a propagace, dealere nebo dovozce něco nám půjč, my se projedeme a vychválíme to. Naštěstí se zdá, že od toho už se opustilo. Za zmínku stojí jistě vtipné reportáže "auto-experta" Pepy Vrtala a také "moto-expetra" Pepy Sršně Šilera. Za to ostatní "experti" jsou o dost slabší, druhý bratr Vrtal je k zblití. Ale líbí se mi, že se pořad nesnaží "topgearovatět" a že ty reportáže nejsou tak vizuálně efektní, je to spíš jako byl ten původní starý Top Gear z osmdesátek. 2024 Poslední 2 roky úroveň hodně Hodně hodně klesla, ubral jsem frčku a koukám na to u jen občas na iprima 5/10 ()

wlk1 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoc, ale ten pořad mě nebere. Tuctové vtipy, celé je to pro mě poplatné, jednoduché a hloupé. Navíc redaktoři jsou hrozně nesympatičtí. Některé "recenze" jsou více reklamou a já bych při výběru aut nikdy na tento pořad nespoléhal. Holt top gear je jen jeden a češi na něj zatím s tímhle pořaden "jednavacátého" století nemají... ()

Reklama

wCholito 

všechny recenze uživatele

ty doby kdy jsem kvůli tomu lezl z postele jsou už dávno pryč celkem už neukazují nijak nové modely často se jedná o zaběhnuté kusy, ale když už se poštěstí a zastihnu tento program tak se těším na reportáž Pepika Vrtali :) ten mi přijde nejsympatičtější má na to takovej normální realnej nadheld člověka . ()

made1 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí několika dílů s Josefem Vrtalem a Jiřím Dvořákem musím uznat, že jsem ještě neviděla tak zábavný pořad o autech. Nevím, co to přináší opravdovým fanouškům aut, ale pozorovat Vrtala, jak se snaží donutit auto jet do kopce na jedničku, zatímco ono má jinou představu, a Dvořáka, jak v létě přepravuje lyže, to mě baví. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Kdybychom byli stále za Železnou oponou a tím pádem nemohli srovnávat s přímou konkurencí tohoto publicisticko-zábavného auto-žánru, asi by se dal primácký Autosalón s přivřením obou očí zhlédnout, ovšem vedle všech těch Top Gearů či slovenské Garáže.tv a řidičské ikony jménem Rosťa Chvala se jasně ukazuje, že na Primě o autech točí jen nýmandi bez charismatu a řidičských dovedností...a hlavně ten jejich humor je maximálně trapný... ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno