Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třináct let po katastrofickém trapasu na maturitním plesu si nesmělý Ted (Ben Stiller) najímá soukromého detektiva (Matt Dillon), aby mu pomohl nalézt Mary (Cameron Diaz) – dívku, která tenkrát možná mohla být jeho přítelkyní. Pochybný detektiv se však rozhodne získat Mary pro sebe. Připravte se na nestoudně zábavný komediální hit, ve kterém souboj o Maryiny sympatie nabízí prostor pro vtipy všeho druhu! (Magic Box)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (385)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Jak jsem se dozvěděl od některých uživatelů ČSFD, jsem zabedněný ignorant, a nesmím je tedy ve svém ignoranství zklamat - této komedii dávám 4 hvězdičky! Je to docela legrace, humor je sice místy z kategorie "blééé", ale jinak to je solidní oddechovka. V té době byla Cameron Diaz ještě dost kočka, dnes už je to trochu slabší, ale dá se na ni pořád koukat. Stillerova skoro nejlepší role, Matt Dillon je dokonale přirozený, zbytek herců nestojí zas tak moc za řeč. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Komediální verze Osudové přitažlivosti. Zajímavě postavená zápletka o milostné posedlosti, kdy Stillerově postavě ukradne značnou část filmu Dillonova postava, a dál to, co od farellyovky čekáte - pohodový casting (Dillon je velmi vtipná karikatura slizouna) a soundtrack a řada pamětihodných brutálních gagů (zip, výslech, vězení, vlasy...). A Diaz je perfektní jako Mary. ()

Reklama

MiCM 

všechny recenze uživatele

Dobrá komedie, s neskutečně příjemnou atmosférou a krásným prostředím. Navíc jediný film (co registruju), který je s dubingem (VHS) lepší než v originál znění. Na film se dá podívat mnohokrát (já sem ho teda viděl asi 50 krát) a je to stále velice příjemně strávený čas.. V tom filmu u toho moře je prostě tak nějak krásně.. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Cameron Diaz jako krásná Mary je perfektní a genialita některých vtípků je neuvěřitelná. Vtípky se sp... :) a nebo flashback do mládí prožitého s rovnátky v puse to nemá chybu. Stiller je skvělý! Možná je tato komedie jedna z těch, které musí v člověku dozrát, protože svým způsobem nemusí okouzlit na poprvé a rozhodně vám nemusí pohladit přesně váš smysl pro humor. Je to velmi subjektivní, ale některé vtípky jsou nepopiratelně vtipné. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (35)

  • První námět k filmu Něco na té Mary je se objevil již v roce 1988. (Trainspotter)
  • Časopis Premiere v roce 2006 zařadil film na svůj seznam „50 nejlepších komedií všech dob". (Cheeker)

Související novinky

Další remake od Farrellyů

Další remake od Farrellyů

25.04.2006

Pokuď možno nazvat nějaké tvůrčí seskupení opravdovým samorostem bez pudu sebezáchovy, tak se s velikou pravděpodobností jedná o Petera a Bobbyho Farrellye. Režírujíci bratrská dvojice proslula hitem… (více)

Reklama

Reklama