Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třináct let po katastrofickém trapasu na maturitním plesu si nesmělý Ted (Ben Stiller) najímá soukromého detektiva (Matt Dillon), aby mu pomohl nalézt Mary (Cameron Diaz) – dívku, která tenkrát možná mohla být jeho přítelkyní. Pochybný detektiv se však rozhodne získat Mary pro sebe. Připravte se na nestoudně zábavný komediální hit, ve kterém souboj o Maryiny sympatie nabízí prostor pro vtipy všeho druhu! (Magic Box)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (385)

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

I po 20 letech je drzý a vulgární humor osvěžující a řada scén i vypointování je prostě zabijácká, všichni si budou pamatovat gel na vlasy, ale film toho nabízí mnohem víc. Je zajímavé, že to dokáže při vší té drzosti zároveň fungovat jako nepatetická romantická komedie. Chválím super obsazení nejen ústřední dvojky (Keith David a Matt Dillon jsou super). Slabinou snímku je, že občas nedokáže servírovat zábavu plynule, jinak bych napálil hodnocení na plno. Vážně je doba takových komedií pryč? Škoda. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Jedno z mála prekvapení zaradenia do knihy 1001 filmov, ktoré musíte vidieť predtým, než umriete. Videl som viacero vtipnejších komédií v 90tych rokoch, ale ako jeden z najznámejších zástupcov žánru hrubozrnnej komédie snáď obstojí aj tento film bros Farrellyovcov v zmienenej knihe. Je to hrubozrnné, niekedy trápne, niekedy vtipné a celkovo milé a dokonca aj romantické. Svojim spôsobom. Takže aj pri filme som sa pobavil "svojim spôsobom". ()

Reklama

*Elfík* odpad!

všechny recenze uživatele

Například? Obecně nemám v lásce Cameron Diaz ani Bena Stillera, takže nemám pocit, že by na ní něco bylo. A film v celku? Ben je tu nechutnější než obykle, Cameron se přetvařuje jako obvykle, scénář a vlastně celý příběh je absolutně o ničem, romantika je na konci asi tak deset vteřin a komedie? Kde? Že jsem ztrácela čas..... ()

Davson 

všechny recenze uživatele

Cameron Diaz a pár vydařených vtípků vytahuje tento trapný pokus o romantickou komedii z naprostého bahna. Jinak mnoho vtipů a scének se minou účinkem a vypadají trapně až ultratrapně. Horší je to s příběhem. Člověk, který příběh vymýšlel se do něho neustále zamotával a pak těžce rozmotával. Výsledkem je poněkud překombinovaná, nesmyslná variace na příběh, která vyústila do ne moc vydařeného konce, kde tvůrcům už očividně došel dech a já málem uvažoval o odpadu. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Cameron Diaz moc nemusím, ale tady si nevedla vůbec špatně a navíc jí to i kupodivu slušelo. Zřejmě měla na svém kachním ksichtě kilo dermakolu navíc. No nic, každopádně jsem se u této komedie docela nasmál, zvláště pak těm chlapským soubojům o srdce jedné holčiny. Ujetého humoru, spermatu i hlášek tu bylo dost, takže průměrné ohodnocení si to jistě zaslouží. Určitě jsem tento film neviděl naposledy. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (35)

  • Scéna s „gelem“ na vlasy se v jednu chvíli zdála nepřiměřená i samotným, jinak otrlým, režisérům filmu, kteří ji chtěli vystřihnout, ale nestalo se tak. Cameron Diaz (Mary) s ní však neměla žádný problém, takže nakonec ve filmu zůstala. (Trainspotter)

Související novinky

Další remake od Farrellyů

Další remake od Farrellyů

25.04.2006

Pokuď možno nazvat nějaké tvůrčí seskupení opravdovým samorostem bez pudu sebezáchovy, tak se s velikou pravděpodobností jedná o Petera a Bobbyho Farrellye. Režírujíci bratrská dvojice proslula hitem… (více)

Reklama

Reklama