Reklama

Reklama

VOD (1)

Anna je pohledná a úspěšná bytová návrhářka z Bostonu. Má všechno, na co si vzpomene, tedy kromě žádosti o ruku. Její přítel, nadějný kardiolog Jeremy se totiž k tomu, aby před ní poklekl a nabídl jí manželství, stále nějak nemá. Blíží se magický 29. únor, kdy podle irské tradice v tento den může žena požádat muže o ruku. A tak se Anna rozhodne, že poletí do Dublinu, kde je Jeremy na lékařském kongresu. Jenže buď osud nebo rozmary počasí s ní mají jiné plány. Letadlo musí nouzově přistát ve Walesu a Anně začíná zoufalý závod s časem. Naštěstí se nad ní slituje pohodářský majitel těžce prodělečné hospůdky. Ten jí nabídne nejprve střechu nad hlavou a posléze i svezení do Dublinu. V tu chvíli si Anna řekne, že má to nejhorší za sebou... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (300)

Džef! 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že by stačilo vidět trailer a přesně byste věděli o co "go" (včetně konce)... Nevím jestli to dělají účelně, ale Amy Adams dostane skoro vždy roli naprosté blbky... I když mi připadá, že ona naprostá blbka bude. Tento film vám namaže med kolem huby takovým způsobem, že si budete myslet, že jste do něj dokonce spadli.... SUCHÝ ZAČÁTEK ---- VLHČÍ STŘED ---- SMRTÍCÍ A OPRAVDU NEČEKANÝ KONEC ()

Anarvin 

všechny recenze uživatele

Amy Adams je tu protivná a hnusná, Matthew Goode těžkotonážní uspavač hadů. Vzájemná chemie neexistuje, na nějakou romantiku tedy zapomeňte rovněž. Stejné je to s humorem, ten se jaksi nedostavil. Všechny skoro-vtipy jsou předvídatelné, ohrané, špatně podané a prostě zoufalé. Jediné body si snímek zaslouží za pěknou Skotskou krajinu, ale to si radši pustit dokument od National Geographic, tohle je na usnutí. ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Tuctová romantická komedie, o holce, která má s někým vztah, pak někam jede sama, potká někoho jiného, nemůže ho vystát, něco spolu zažijou a najednou se jí začne líbit. Co se na téhle šabloně dá vylepšit? Obsadit pěknou herečku, natočit to trochu dobrodružným stylem, aby se něco (aspoň trochu zábavného) dělo, tak aby divák neměl důvod hlídat na hodinkách zbývající čas do konce, a nenatahovat délku přes 2 hodiny. Což se víceméně povedlo. I když jde o průměr, a zítra nebudu mít ponětí, o čem Přestupný rok byl, neotrávil mě a řekl bych, že minimálně na Louiho nezapomenu. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Příště až si pustím nějaký takový film tak mi někdo připomeňte vzít si s sebou balíček kapesníčků. Nebojím se tomuhle filmu dát pět hvězd, protože mě dostal tím, kde se to odehrávalo. Miluji Irsko, nádherná příroda, nádherní lidé, nádherná hudba. Možná jsem dětinská, ale ten romantický koktejl toho všeho na mě zapůsobil. Já vím, já vím ... téma ohrané na sto jeden způsob, přesto mě dokázal rozesmát i dojmout. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Ja som sa bavila, je to jedna z tých starých dobrých romantických komédií. Ona a on, hádky, hádky, hádky, bozk, hádky, hádky, hádky, láska. Mne sa takéto páči. Je to otrepané, ale medzi tými novými romanťákmi, ktoré smerujú ku všetkému možnému len nie k romantike to vyniká. Ak by som si mala vybrať tak je to určite jedna z tých komédií, ktré stojí za to pozrieť. pre mňa 75% ()

Galerie (53)

Zajímavosti (7)

  • Filmovalo se v Dublinu. (M.B)
  • Herec Matthew Goode, představitel Declana, přiznal že během natáčení létal na víkendy domů do Londýna. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama