Reklama

Reklama

Svět sedmnáctileté Veroniky "Ronnie" Millerové se po rozvodu rodičů otřese v samotných základech. Ronnie zůstává s matkou v rodném New Yorku, otec se rozhodne odstěhovat do malého městečka v Georgii. Je profesionálním klavíristou a svůj nový život na venkově zasvětil snaze vytvořit umělecké dílo, které by bylo ozdobou místního kostela. Ronnie se i po třech letech od rozvodu svých rodičů cítí zraněná a podvedená, a tak se její matka rozhodne, že bude v nejlepším zájmu všech zúčastněných, když Veronika stráví léto se svým otcem. Ten se snaží znovu si vybudovat láskyplný vztah se svou dcerou, ale najít cestu k mladé rebelce není jednoduché. A tak vsadí na jedinou věc, která je spojuje, na hudbu. Během pobytu u otce se dívce dramaticky změní život - zamiluje se do Willa a dozvídá se, že otec je smrtelně nemocný... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (220)

Bety88 

všechny recenze uživatele

Ano, bylo to slaďoučké, idealistické a po americku blboučké, ale i přesto se mi to líbílo. Je pravda, že hlavní dvojice byla občas na ránu a jejich bělostný tymolínový úsměv mi málem zaclonil obrazovku a zápletku jsem odhalila po prvních dvaceti minutách. Ale i tak si myslím, že to byl vcelku dobře koukatelný film, který má k odpadu rozhodně daleko. ()

SallyZen odpad!

všechny recenze uživatele

Trpěl jsem. Už při shlédnutí LOL mi bylo jasné, že Miley Cyrus prostě nemá hereckej talent, není hezká, neumí hrát zamilovanou a jediný co jí vlastně jde je celej film profňukat. Jenže tyhle fňukny já nemám rád. Film naprosto komerční, bez náznaku nějaké originality či změny. Nudný děj plný stále omílaných klišé. Tohle je opravdu mrhání peněz a času. 0% ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

V té době ještě snesitelná Miley a mladej Hemsworth sice nemají kdovíjakou chemii a ta romantická pubertální zápletka moc nefunguje, ale jakmile začne Sparks cpát do příběhu ty svoje twisty ala životní rány, začnou oba docela solidně hrát. Nakonec to i dostane z diváka nějaké ty emoce, protože onu postavu, která se dostane do nesnází nelze mít nerad. Jinak je to ale klasická cukr šablona, která diváka buďto osloví a nebo otráví. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Asi jsem od toho prostě čekala více. Kniha je tak krásně napsaná, dojemná a s nádechem romantiky, tady to bylo také všechno. Navíc mezi Miley a Liamem to vážně jiskřilo a i Miley se mi do role Ronnie hodila, ke konci jsem si poplakala, ale hodně mi tam chyběli některé důležité momenty z knihy, hlavně mezi Miley a Blaze. Takže jsem trošku zklamaná, nicméně Greg Kinnear se mi ve filmu moc líbil a samozřejmě krásná hudba. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Teda z toho snímku sálá teplo. Hřejivé, humorné, pěkné a romantické. Scénář - Nicholas Sparks a Jeff Van Wie. Když jsem v hodnoceních uviděl pět hvězd a pod tím hned odpad, neodolal jsem a na snímek se podíval. Tento druh filmů nějak moc nesleduji, ale čtyři hvězdy se mi zdá uspokojivé - já se nenudil. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (23)

  • Liam Hemsworth mal obavy, že ako hráč plážového volejbalu nepresvedčí, pretože tomuto športu sa nikdy nevenoval. (Pat.Ko)
  • Aby dostal Liam Hemsworth roli ve filmu, řekl všem, že hraje volejbal skoro jako profík. Že lhal prasklo, když začali natáčet volejbalové scény. (Duoscop)

Reklama

Reklama