Reklama

Reklama

Človíček

(neoficiální název)
Krátkometrážní
Dánsko, 2006, 13 min

Osmiletý Mathias dostal za úkol napsat do školy esej, kterou nazval "Jak porozumět ženám". Jeho práce se ale ukáže celkem složitou, a v průběhu psaní práce se zamiluje do své spolužačky Marie. (Philber)

Recenze (67)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Holky jsou hodně vnímavé. Udělají cokoliv, když jim předvedete trochu bezbrannosti." Ale taky nejsou dokonalé, protože se jim nesmí říkat pravda, nesnášejí pokropení vodou a za model traktoru se nesvléknou. Mladý badatel Mathias to vzal zkrátka pěkně od základu, ale to ještě netušil, co dokáže ta nejzákeřnější zbraň na světě - dívčí úsměv. Já se přitom bavil a taky tiše záviděl tomu, který rafinované finty Venušiných následnic začal rozplétat asi tak o deset let dříve než já. ()

casioa.... 

všechny recenze uživatele

Niečo úžasné, poetická short-story About a girl(s), no tentokrát ju nespieva K.Cobain :D Krásna hudba, krásne severanky, milý mladý "muž", a krásny úsmev dievčaťa...a výsledok? Že čo všetko spraví chlapec/muž pre ženský úsmev :DD jasná vec, v podstate-máme matriarchát ♣ hehe PS: OST_Thomas Haardell-Blow your mind...keby ste si tú božskú melódiu chceli od niekiaľ stiahnuť ;-) ()

Reklama

Rufete 

všechny recenze uživatele

Malý chlapec se se svou slohovou prací rozhodne vyrazit do světa, který nejsou schopni pochopit ani ti nezkušenější muži. A přijde opravdu na hodně věcí. Konec nám jasně ukázal, jaké ženy jsou. A muži se mohou pouze pousmát nad tím, jak nad nimi ženy opět vyzrály. Sice jsem ve filmu zahlédl pár scén, které se k dětem a jejich zkoumání příliš nehodí, ale přidalo to na pravé atmosféře. Pobavil jsem se velmi dobře. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama